Vaida MA parašė:
37 ciklo diena pas mane. Pagal sia programele 14 dpo
Sveikinimai ☺️
Vaida MA parašė:
Sveikinimai ☺️
Nepazysti parašė:
Sveikos mergaitės🌹 sveikinu sulaukus ||❤️ tegu būna tvirtas ir stiprus žirniukas🤞
O Dievulėliau, merginos! Kokios Jūs stiprios! Kiek Jums daug tenka iškęsti, patirti ir svarbiausia vis tiek neprarandate vilties! Iš kur tiek optimizmo semiates?? ❤️😊 man po pusės metų - rankos svyra.. o čia 9 metai!! Wow! 🫣❤️😍 net neabejoju, kad kažkada sulauksite tų dviejų ryškių ir tvirto tvirto įsikabinimo! 🤗🌞
Just_e91 parašė:
O pirmą kartą atlikote testuką 14pdo, ar jau vaiduokliavo Jums ankščiau? 🤗😊
Jau 08.19 rode vaiduokliuka
Ramunele22 parašė:
Tik labai nesijuok 🤣🤣🤣 tokie mazi lyg sproginejantys oro burbuliukai is maksties 😂 birzeli man pirma kart buvo kai pastojau, nesupratau kas cia vyksta, o dabar va i…
Negaliu nesijuokt🤣🤣🤣
Pipirelis parašė:
Negaliu nesijuokt🤣🤣🤣
Jus juokites, o man tai cia nera maloniausias pasauly pojutis 🤣🤣🤣 vaikstai ir burbuliuoji 🤣🤣🤣
Vaida MA parašė:
Sveikinu!
Nepazysti parašė:
Sveikos mergaitės🌹 sveikinu sulaukus ||❤️ tegu būna tvirtas ir stiprus žirniukas🤞
Kokia jūs stipri! ❤️
Just_e91 parašė:
O Dievulėliau, merginos! Kokios Jūs stiprios! Kiek Jums daug tenka iškęsti, patirti ir svarbiausia vis tiek neprarandate vilties! Iš kur tiek optimizmo semiates?? ❤…
Va va, man irgi pusė metų jau, prasidėjus mm porą dienų nieko nbesinori. Jau vyras sakė gal tada išsitirt jau bandyt, bet dar pusė metų iki kol mus tyrimams užrašytų dėl amžiaus. Bet paliūdi ir kažkaip vėl užsivedi toliau 🙈 Tikiuosi mus visas norinčias apdovanos ❤️
Ramunele22 parašė:
Jus juokites, o man tai cia nera maloniausias pasauly pojutis 🤣🤣🤣 vaikstai ir burbuliuoji 🤣🤣🤣
Verda vaiko gaminimo virtuvė gal ten labai smarkiai 🤣
Lapiukė parašė:
Sveikinu!
Nezinau kas ten taip verda, bet tikiuosi nieko rimto 😂
Ramunele22 parašė:
O man siaip dabar toks klausimas uzvire 😂 jei sis ciklas nesekmingas, tai kita net nebandyt? Nes gine sake kad kai turiu endometrioidine cista kiausidej tai joje ne…
Na manau, bet kokiu atveju bandyt, moters kūnas nenuspėjamas ir visokių staigmenų būna 😉
Pipirelis parašė:
Neretai gyd.mano, kad nėštumui vystantis tinkamai, prg užteks tiek, kiek gamina kūnas. Todėl nei skiria, nei tiria.![]()
Aha as No kai prasiau padaryt sake nereik. Lt gryzau pasidariau nuejau pas gine sake viskas gerai papildimai nereikia vartoti.
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai