Austina parašė:
O ar nėra taip, kad pakilusi temp rodo jau įvykusią ov? Visada galvojau, kad kai temp užkyla, tai jau ir nd jokios naudos neturi, nes ov įvykusi🤷♀️
Taip, jūs teisi. Ačiū, sutaupėte man mėnesį planavimo
Austina parašė:
O ar nėra taip, kad pakilusi temp rodo jau įvykusią ov? Visada galvojau, kad kai temp užkyla, tai jau ir nd jokios naudos neturi, nes ov įvykusi🤷♀️
Taip, jūs teisi. Ačiū, sutaupėte man mėnesį planavimo
Inanna parašė:
Sveikosplanavau čia savo pirmagimį, norisi jau grįžti
norėjau paklausti, gal planuojančių tarpe yra bandančių po kt nutraukimo? Sausio 10 išgėriau paskutinę …
Na mano draugė daug metų vartojo kt ir tik nutraukė iš kart pastojo. Tai matyt kaip kam gaunasi😊
Sveikos, nesiseka pastoti 3 metus. LPL visos 10 istirta - nieko nerasta. Nors pries metus rado Ureaplasma Parvum. Pradziai pasidariau paprasta tepineli - nes gleiviu per OV mazoka, galvoju gal uzdegimas koks. Ir laukti pas gydytoja savaite, o man neramu. Gal kas galetu zvilgtelt, ar visgi butu koks uzdegimas? Dekui!
Pykčiūrna8 parašė:
Na mano draugė daug metų vartojo kt ir tik nutraukė iš kart pastojo. Tai matyt kaip kam gaunasi😊
O sekė su testais ov? Aš jei nedaryčiau testų, galvočiau tikrai vyksta, nes taaip jaučiasi kažkas pilve. Bet testai baltutėliai. Galvojau gal net nedaryt, gal placebas suveiks 😀
Inanna parašė:
O sekė su testais ov? Aš jei nedaryčiau testų, galvočiau tikrai vyksta, nes taaip jaučiasi kažkas pilve. Bet testai baltutėliai. Galvojau gal net nedaryt, gal place…
Žinok tikrai nieko ji nesekė , net pati nustebo, kad pastojo😀 manė, kad vistiek reiks organizmui atsigaut, o vat prašau kaip gavos😀
Inanna parašė:
O sekė su testais ov? Aš jei nedaryčiau testų, galvočiau tikrai vyksta, nes taaip jaučiasi kažkas pilve. Bet testai baltutėliai. Galvojau gal net nedaryt, gal place…
O kokius testus darote?
Aušrelis parašė:
O kokius testus darote?
Šiuos, perpirkau iš draugės, bet kiek googlinu, tokių tik ali express radau 😀 Verta išmėgint kitus?
Inanna parašė:
Šiuos, perpirkau iš draugės, bet kiek googlinu, tokių tik ali express radau 😀 Verta išmėgint kitus?
Aš kai tik pradėjau daryt, man kelių rūšių testai irgi nerodydavo antros juostelės, nors ovuliacija vyksta. Atradau šiuos testukus ir man laabai tinka 
Inanna parašė:
Man šitie niekaip neparodydavo tikrai ryškaus antro brūkšniuko.
pura_vida parašė:
Man šitie niekaip neparodydavo tikrai ryškaus antro brūkšniuko.
Man išvis nerodo, toks vos įžiūrimas vaiduoklio vaiduoklis 😤 ačiū, užsisakiau livsane, gal pagerins man nuotaiką 😊
Aušrelis parašė:
Aš kai tik pradėjau daryt, man kelių rūšių testai irgi nerodydavo antros juostelės, nors ovuliacija vyksta. Atradau šiuos testukus ir man laabai tinka
Dėkui! Užsisakiau dabar livsane, išsisaugau ir jūsų variantą 😊 panašu, kad aliekspresinius mesiu šiukšlių dėžėn!
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai