2024.01.26 18:50 (prieš 2 m.)
barbytukas parašė:
Jeigu nėra kokių nors bėdų, tai šiaip sau ir neskirs tyrimų profilaktiškai, bet vien tik tobulos kiaušidės, deja, ne visada yra sėkmės garantas, bet labai linkiu, k…
Bandėme pirmą kartą pastoti, jog vaikas gimtų gegužę. Nepastojau, todėl nutraukėme bandymus, nes mano vyras vasarą bus daug išvykęs, o vis tiek norisi jo šalia. Į darbus atgal kibom nuo šio (praėjusio) ciklo
Aušrelis parašė:
Tikrai ne viena taip jaučiatės. Aš visad turėjau tokią baimę, kad kai ateis laikas bandymams pastoti, nepavyks. Bet labai bandžiau vyt mintis šalin, sau pačiai saky…
Aha, man irgi atrodė anksčiau, kad paniškai atrodo bijai pastoti. Saugaisi, geri kt ir vis tiek išsigalvoji, kad nėščia. O kai pradedi bandyti, supranti, kad ne taip jau paprasta
Man pirmas mėnesis, kai nepavyko po rimtų darbų ir tai labai nesmagu viduje. Vyras tik apsikabino, sako bandysim toliau
Bandysim, žinoma, retai kam pasiseka iš pirmo karto, bet net norėčiau apkabinti visas nepastojančias 6-12 mėn. ir ilgiau
Anksčiau atrodė nespėja mm pasibaigt, o jau kitos atėjo. Dabar atrodo kaip jos toli