barbytukas parašė:
truputį apsipirkau 😂 60 vnt 😂🤣
Tikiuosi greitai parduot reikės ;))
barbytukas parašė:
truputį apsipirkau 😂 60 vnt 😂🤣
klajojanti parašė:
Tikiuosi ir aš ☺️🤞😁
Sveikos, atėjau paklausti ar paklausyti patirties net nežinau. Esu pastojau antrą kartą visai netikėtai bet tikrai jau dabar atrodo myliu vaikelį. Tik esu pasimetusi vyras pasake jog rūkė žolę.... ir esu dideleme strese ir baimėje kas dabar bus skaičiau dauguma neštumų baigiasi persileidimu 😳 pas ginę nebuvau eisiu kita savaite... dabar turetu buti 6/7sav... nebežinau ką galvoti o jei gims su kažkokia liga ar galit patarti? Ka daryti?...
busima ma parašė:
Sveikos, atėjau paklausti ar paklausyti patirties net nežinau. Esu pastojau antrą kartą visai netikėtai bet tikrai jau dabar atrodo myliu vaikelį. Tik esu pasimetus…
Ramiai vykit pas gydytoją apžiūrai ir jei labai baisu, pasikalbėkit su ja apie vyro situaciją, nes visada klausia ar Jūs ar vyras naudojate psichotropines medžiagas, gal nusiųs pas genetikus išsamesniems tyrimams. Bet manau, kad vaikeliui kenktų, jei Jūs rūkytumėt žolę, o ne vyras. Bet kokiu atveju, tik gydytojai Jums atsakys tiksliausiai
Mysan parašė:
Sakykit merginos, ar jūs planavimo laikotarpiu visiškai atsisakėte alko. artėja vyro gimtadienis, susirinks svečių. Tai galvoju ar kelti šampano taurę su visais 🤔 n…
Planuojat ir gyvenkit kaip gyvenot, o ne egzistuokit
su pirmu vaiku, kai įtariau, kad gal laukiuos, bet dar nesupratau tiksliai, nes 4 testai tos pačios firmos buvo daryti (2 teigiami, 2 neigiami, nusprendėm su vyru, kad brokas ir nesilaukiu), išgeriau kokteilių, o po savaitės paaiškėjo, kad visgi laukiuos, nieko nuo tų kelių kokteilių nenutiko. Dabar va guli šalia mažas velniukas ir neduoda mamai ramybės
busima ma parašė:
Sveikos, atėjau paklausti ar paklausyti patirties net nežinau. Esu pastojau antrą kartą visai netikėtai bet tikrai jau dabar atrodo myliu vaikelį. Tik esu pasimetus…
Manau svarbu kad ne jūs ją rūkėt.
Mysan parašė:
Sakykit merginos, ar jūs planavimo laikotarpiu visiškai atsisakėte alko. artėja vyro gimtadienis, susirinks svečių. Tai galvoju ar kelti šampano taurę su visais 🤔 n…
negeriau bent 3 men abu su vyru ir gerem folio rugsti, bet ir siaip alko labai mazai vartojam, tiesiog nera ir nebuvo poreikio
Vysnine parašė:
negeriau bent 3 men abu su vyru ir gerem folio rugsti, bet ir siaip alko labai mazai vartojam, tiesiog nera ir nebuvo poreikio![]()
Ir vyras gėrė folio?
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai