Beatričė2024 parašė:
Dalinuosi rezultatais😊
Kaip fainai, sveikinimai patys didžiausi! 🥰🥳🤗👏👏
Beatričė2024 parašė:
Dalinuosi rezultatais😊
Kaip fainai, sveikinimai patys didžiausi! 🥰🥳🤗👏👏
Beatričė2024 parašė:
Dalinuosi rezultatais😊
O ar jauciat kokius pozymius? Man kartais nugara skauda. Tai jau prisiskaiciau nesamomiu... sonuose suduria karts nuo karto:/
Onelove1 parašė:
O ar jauciat kokius pozymius? Man kartais nugara skauda. Tai jau prisiskaiciau nesamomiu... sonuose suduria karts nuo karto:/
Jaučiu karts nuo karto spazmus papilvėj, kitokie jie nei per mm, bet panašūs. Kartais lengviau pamaudžia, kartais stipriau lyg kas nors durtų. Retkartčiais pamaudžia šonus, kaip per ov. Krūtinė vis dar tebėra jautri, sutrikęs miegas, sustiprėjo pilvo pūtimas😁
Beatričė2024 parašė:
Jaučiu karts nuo karto spazmus papilvėj, kitokie jie nei per mm, bet panašūs. Kartais lengviau pamaudžia, kartais stipriau lyg kas nors durtų. Retkartčiais pamaudži…
Na va tie duriai ir man yra
Onelove1 parašė:
Na va tie duriai ir man yra
Neramina manęs jie irgi, bet dabar ramiai laukiu ir tiek. Man šiuo metu dar mm turėtų būt paskutinė diena, gal ir tai turi įtakos. Jūs gal šiandien jau gausit kraujo ats? Pamenu, kad priduosit šiandien
sveiki, as su keistu kloausimuku nelabai gal ir cia i tema , bet planuojam jau keleta menesiuku praeita men tikejaus kad uzkibo bet deje nieko atejo mm taciau trumpokos apie 3dienas ir silpnos taciau si men vel atlikom reikaliukus pries ov ji vyko 14d. zinau kad viskam dar per anksti bet atsirado daug labai išskyru tiesiog po ovuliacijos atrodo visada šlapia apacioje , išskyros ganetinai skystos ir balkšvos spalvos . gal nujauciat kas galetu buti?kelia diskomforta ..nes nu nebudavo taip zinau kad cia ne burtininkes susirinke bet gal kam taip buvo 🙊🙊
Beatričė2024 parašė:
Neramina manęs jie irgi, bet dabar ramiai laukiu ir tiek. Man šiuo metu dar mm turėtų būt paskutinė diena, gal ir tai turi įtakos. Jūs gal šiandien jau gausit krauj…
Nežinau per kiek laiko atsiunčia, paklausiu
ar rašotes iškart po 2d. Pakartot?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai