Nepasiduodanti parašė:
Tai,kad nieko ten nėra. Va,atiduodų jūsų miklių akių teismui .🙂
Na gal ir nieko nėra 🤷🏻♀️ ryte mano akys nelabai gerai mato 🤭
Nepasiduodanti parašė:
Tai,kad nieko ten nėra. Va,atiduodų jūsų miklių akių teismui .🙂
pupsika parašė:
Aš irgi kol prasimarkstau 😄. Žodžiu ramiai mm laukiu. Kažkaip net nenuliūdau 😀
Indriukas777 parašė:
Labas rytas. Na ką 10dpo taip pat balta, na bet ko norėt neišeis mum naturaliai nors užmušk🤦♀️ jau gailiuos kad atkalbėjot vakar vynelį patraukt, sausai su viltim …
Ai,spesit jūs su tuo vynu pasedėt. Geriau apsidraust. Aš tai pamažu planą sekančiam ciklui stataus.🙂
Indriukas777 parašė:
Labas rytas. Na ką 10dpo taip pat balta, na bet ko norėt neišeis mum naturaliai nors užmušk🤦♀️ jau gailiuos kad atkalbėjot vakar vynelį patraukt, sausai su viltim …
Labas, įmesk testuką 😊
Nepasiduodanti parašė:
Ai,spesit jūs su tuo vynu pasedėt. Geriau apsidraust. Aš tai pamažu planą sekančiam ciklui stataus.🙂
Ką darysit kitaip? Man kadangi jau paskirtas prednizolonas,jungsiu imunoglobuliną ir va su šiuo nauju ciklu pirma stimuliacija, tada ivf. Gal šiais metais pastosiu😅
Indriukas777 parašė:
Ką darysit kitaip? Man kadangi jau paskirtas prednizolonas,jungsiu imunoglobuliną ir va su šiuo nauju ciklu pirma stimuliacija, tada ivf. Gal šiais metais pastosiu😅…
Nežinau,gal ir nieko. Gal vėl galvoju cyclobalance pagert,bet ,kad ciklas normalus,tai nežinau ar verta. Ginė kažką minėjo,kad dominuojantis folis šiektiek per mažas,bet tai kaip jį paaugint reik išsiaiškint dar. Jei eit pas gyditojus tai vėl vien eilėj pusmetis,tai kol lauksiu nors kažką,ką pati galiu savo jėgom.
Nepasiduodanti parašė:
Nežinau,gal ir nieko. Gal vėl galvoju cyclobalance pagert,bet ,kad ciklas normalus,tai nežinau ar verta. Ginė kažką minėjo,kad dominuojantis folis šiektiek per maža…
cyclebalance reikia gerti ne tik dėl ciklo reguliarumo, jis padeda, kad ovuliaciją vyktų geresnės kokybės
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai