Nepasiduodanti parašė:
Ramiai. Davar jau kraujas priduotas,vakare atsakymai. Poryt vėl važiuokit ir tik tada spreskit.
Isprotesiu..
Nepasiduodanti parašė:
Ramiai. Davar jau kraujas priduotas,vakare atsakymai. Poryt vėl važiuokit ir tik tada spreskit.
Isprotesiu..
simmuuttee parašė:
Man irgi po nesivystančio dingo krūtinės jautrumas
pupsika parašė:
Na man nesivystantis buvo lapkritį ir iki šiol nieko 🤷🏻♀️ Na žiūrėsim kaip šis ciklas. Šian 3 DPO
Po kiek laiko sakykit atsistatė organizmas po nesivystančio? man rugpjūtį buvo, prasidėjo savaiminis, tai teko ir ligoninėj pagulėti, viskas prieš pat vestuves. O db 10 mėn praėjo, vis dar atrodo organizmo neatstatau, rodikliai geri bet imuniteto 0
Happy_days parašė:
Isprotesiu..
O jus vienodus testus darotės? Darykit tokius pačius.
Giedrė. parašė:
O jus vienodus testus darotės? Darykit tokius pačius.
Pasidariau db lavisne kaip nuo pradziu dariausi, bet neparyskejas.. mm turejo buti dabar ziuriu pagal programele 17d..
Dei5 parašė:
Po kiek laiko sakykit atsistatė organizmas po nesivystančio? man rugpjūtį buvo, prasidėjo savaiminis, tai teko ir ligoninėj pagulėti, viskas prieš pat vestuves. O d…
Aš po kokių poros mėnesių vėl savim pasijaučiau, geležį geriau, cinką ir visus įmanomus papildus 😄 dar salierų sultis su imbieru, pavyko greit atsistatyti, o jus ligos puola labai?
Dantewhooo parašė:
Sveikos. Aš vis dar laukiu savo paklydelių, vakar pliuptelėjo nuo ryto vieną kartą ir viskas. Iki dabar ramu.Ėjo ir nedaėjo normaliai...
![]()
Bet testo nesidarete?
FoxLady parašė:
Bet testo nesidarete?![]()
Oi dariausi, žinoma.
Tuštučiai visiškai.
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai