Heidy16 parašė:
As jus neseniai sveikinau su nestumu, ar klystu? Nuo kada nustojo vstytis ? Uzuojauta..
Gali būti, 6+5 persileidau, iki tol vystėsi puikiai, kaip iš giedro dangaus tiesiog pasirodė kraujas
Heidy16 parašė:
As jus neseniai sveikinau su nestumu, ar klystu? Nuo kada nustojo vstytis ? Uzuojauta..
Gali būti, 6+5 persileidau, iki tol vystėsi puikiai, kaip iš giedro dangaus tiesiog pasirodė kraujas
Heidy16 parašė:
Tos, kurios pastojot si men - ar buvo jausmas kad tuoj tuoj pramus mm ? Arba bent koki skirtuma pls nuo ankstyvo nestumo ir pms 🤣
Man dar turbūt kokią savaitę iki mm pradėjo pūsti pilvą,ir artėjant mm,maudeno pilvą kartais,bet kitoks jausmas nei įprastai. O apie teigiamą testą irgi sužinojau netikėtai,nes galvojau prasidėjo mėnesinės,sekanti rytą žiūriu tik rudas tepimas,kas pasirodė keista ir pasidariau tada NT
Heidy16 parašė:
Tos, kurios pastojot si men - ar buvo jausmas kad tuoj tuoj pramus mm ? Arba bent koki skirtuma pls nuo ankstyvo nestumo ir pms 🤣
Kai aš buvau pastojusi, tai kelios dienos prieš maudė pilvą, mm dieną atsimenu buvau garantuota, kad tikrai jau pareina, nes stiprokas maudimas buvo, tačiau nieko.. vėluojant dienai pasidariau testą ir buvo teigiamas. Kitų ankstyvų pojūčių aš nejutau jokių
Čia ir yra pagtindiniai požymiai - maudžia kaip prieš mm. Jausmas lyg tuoj pramuš. Drėgna, lyg jau prasidėjo. Jautri krutinė, tiksliau net ne krutinė o speneliai, ir ant tiek jautrūs, kad net nemalonu buvo kai lietiesi rūbai. Bet ne vusom būna visi simptomai. Būna kad nejaučia nieko.
Visoie pykinimai ir silpnumai man buvo prasidėję vėliau, kai mm jau tikrai vėlavo.
Heidy16 parašė:
Ne taip.paklausiau. ne kas i men pastojo o apskritai pastojo😇 ir esme ar pojuciai kad tuoj tuoj prasidess mm bet buvo ankstyvas nestumas vienodi ar vis kazkuo skiri…
Aš tai jokiu kažkaip simtomų nejaučiau, tik nekantruma pasidaryti testą, kadangi žinojau kada ov tai pasidariau 9-10dpo ir neklydau jau rodė II juosteles, o po to prasidėjo smagumai. Nuotaikų svyravimai, rūgsties kilimas, šleikštulys vos ne iki vėmimo, krutinė jautri, net iki dabar 12sav. ji vis jautri🫢 bet manau čia kiekvienai skirtingai, vis ateinu čia pas jus paskaityti kaip merginoms sekasi 🥰
Man pradejo skaudeti nugaros apacia, buvo sunku isstoveti darbe toks durentis skausmas, po dienos pradejo tempti sonus. 9dpo pasidariau vakare testa islindo vos matomas vaiduokliukas, nepatikejau. Tada 10dpo dar pasidariau ir jau ryskesnis buvo vaiduokliukas tada 11dpo pradejo sunketi krutine, ir svaigti galva. Dabar jau mm nesulaukiu 5d ir pilva pucia krutine skaudi sunki speneliai dylgciojantys, vazuojant masina uzeina toks lyg pykinimas. 🫣
Atvarau pasiguost. Po OV jaučiu prasidėjo pienligė arba šiaip koks chlamas. Labai niežti, nemalonu. Ir dar ant pirštų skaudžios ala pūslelės atsirado... Tikriausiai imunitetas nusilpo labai
šiandien vakare varau pas ginę profilaktiškai, paprašysiu kad pažėtų ar buvo jau OV tikrai ar čia išsigalvoju
Labas rytas 😊 Kaip jaučiatės? Pasidariau testą, vėl su kažkokiu šešėliu, bet vertinu kaip neigiamą ir laukiu šian mm, kurios ateis 100% manau 😀 Atsikėliau su lengvu galvos skausmu, jautrinė dar kiek jautri, bet tai nieko nereiškia. Ir pagal laikrodi geresni rodikliai nei dienas pries tai - tai ir ženklas, kad sirgsiu 🤭 Įkeliu testą. Jei kas jau būtų, tai manau būtų ryškiau tikrai.

pupsika parašė:
Labas rytas 😊 Kaip jaučiatės? Pasidariau testą, vėl su kažkokiu šešėliu, bet vertinu kaip neigiamą ir laukiu šian mm, kurios ateis 100% manau 😀 Atsikėliau su lengvu…
Vertinčiau kaip neigiamą
pupsika parašė:
Labas rytas 😊 Kaip jaučiatės? Pasidariau testą, vėl su kažkokiu šešėliu, bet vertinu kaip neigiamą ir laukiu šian mm, kurios ateis 100% manau 😀 Atsikėliau su lengvu…
Nematau as nieko 😕
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai