Noelėėė parašė:
Aš irgi tuo pačiu metu sužinojau beveik nes su dukra irgi pastojau rugseji😄 bus 3 metai skirtumas 😃😃
Ech taip norėčiau prisijungt prie jūsų šį mėnesį. Būtų ir tarp maniškių 3 metų skirtumas
Noelėėė parašė:
Aš irgi tuo pačiu metu sužinojau beveik nes su dukra irgi pastojau rugseji😄 bus 3 metai skirtumas 😃😃
Ech taip norėčiau prisijungt prie jūsų šį mėnesį. Būtų ir tarp maniškių 3 metų skirtumas
Noelėėė parašė:
Aš prieš pora metų buvau irgi rugseji pastojus, bet buvo biocheminis. Pagavau testų vaiduoklį. Pasidariau kraują buvo ~30 hcg ir po dviejų parų jau rodė ~10. (Kad neižsipultumėt, tai kad laukiesi kraujas rodo ar nuo 5 ar nuo 25hcg, priklauso nuo laboratorijos). Tai su vyru, dar nesidžiaugiam 🙈
Giedrė. parašė:
Ech taip norėčiau prisijungt prie jūsų šį mėnesį. Būtų ir tarp maniškių 3 metų skirtumas![]()
Linkiu to iš visos širdies🥹🥰 aš aišku dar nesu užtikrinta,šeimai net nesakiau dar turiu omeny savo ar vyro tėvam.. labai dar trapus laikas🥺
Angel444 parašė:
Jei viskas kyla, nėra ko pergyventi. Kartais su stresu galima prisidaryti daugiau žalos nei su vaistais. Stenkitės dabar tik negert jokių stipresnių vaistų už papra…
Ačiū! Labai tikrai neramu buvo, dėkoju, kad atkreipėt dėmesį į mano prašymą ♡
Naminė parašė:
Aš prieš pora metų buvau irgi rugseji pastojus, bet buvo biocheminis. Pagavau testų vaiduoklį. Pasidariau kraują buvo ~30 hcg ir po dviejų parų jau rodė ~10. (Kad n…
Ai dabar matau kad gruodi ar tai sausi pastojot😇
As pabandziau pasiskambinti i poliklinika del apsilankymo pas gine, tai pasiule sausio 3d., butu juokinga jei nebutu graudu🥲. Siulo pas Politiene spalio 31d., bet ji tokia grubi, nemaloni ir kiek skaiciau daug kam su nestumu nieko nesuziuri, tai net nenoriu. Teks eit mokamai panasu
Noelėėė parašė:
Linkiu to iš visos širdies🥹🥰 aš aišku dar nesu užtikrinta,šeimai net nesakiau dar turiu omeny savo ar vyro tėvam.. labai dar trapus laikas🥺
Puikiai suprantu
aš irgi visad tyliu ir nieko nesakau. Man taip lengviau. Bet ir mano šeima nėra iš tų, kur labai palaikantys ir suprantantys. Labiau lėžuvautojai, tai man lengva tylėti
Saulyte99 parašė:
As pabandziau pasiskambinti i poliklinika del apsilankymo pas gine, tai pasiule sausio 3d., butu juokinga jei nebutu graudu🥲. Siulo pas Politiene spalio 31d., bet j…
O poliklinikos pakeist nenorit? Kur yra gerų ginių ir patekt lengviau
Saulyte99 parašė:
As pabandziau pasiskambinti i poliklinika del apsilankymo pas gine, tai pasiule sausio 3d., butu juokinga jei nebutu graudu🥲. Siulo pas Politiene spalio 31d., bet j…
Na bent būsit rami. Dabar labai daug kas privačiai eina
Giedrė. parašė:
Puikiai suprantuaš irgi visad tyliu ir nieko nesakau. Man taip lengviau. Bet ir mano šeima nėra iš tų, kur labai palaikantys ir suprantantys. Labiau lėžuvautoja…
Aš su dukra kai mamai pasakiau vos sužinojis tai pasake tu gal nesidžiauk dar🫠
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai