RauDonoji parašė:
Bet vakar KB gausiai atsirado
Pas mane ir tų dar kol kas nėra
RauDonoji parašė:
Bet vakar KB gausiai atsirado
Pas mane ir tų dar kol kas nėra
Pupsika parašė:
Jei tik vakar KB atsirado, tai pikas greičiausiai už kelių dienų tik bus... gal papildus kokius vartojat? Gal išderino?
Prieš persileidimą ciklą gėriau CB, persileidus vėl tęsiau mio-inozitilį, praeito ciklo pikas buvo 12cd
RauDonoji parašė:
valandos skirtumas
Taip galima ir praleist ja netycia jei testyojantis tik koki karta dienoj..jauciu pikas cia pat 😀
FoxLady parašė:
Labryt, 8-9 dpo, testas baltas.
Uzvakar (6-7dpo) dieną buvo kraujo kresuliukas jau prisisvaigau gal implantacinis.…
Labuk dar yra dienelių, aisku visada faina ir norisi pamatyti kuo anksciau ☺️
RauDonoji parašė:
valandos skirtumas
Tai pagal nuotrauką sakyčiau, kad dar šiandien gali būti pikas ir po valandos ryškėja 🤷🏻♀️ po kokių 2-3 valandų pasidarykit testą. Bet ryte netikslu daryti. Nebent pikas artėja
nidutee parašė:
O kaip dažnai pasireiškia implantacinos kraujavimas? Ar visos patiria jį? Man gine sakė, kad čia gan retai reiškinys
Jūsų ginė visiškai teisi, tikrai ne visis tą patiria
FoxLady parašė:
Labryt, 8-9 dpo, testas baltas.
Uzvakar (6-7dpo) dieną buvo kraujo kresuliukas jau prisisvaigau gal implantacinis.…
Siūlau nenusiminti ir kantriai laukti dar
Mano testai pvz labai lėtai ir sunkiai ryškėjo, po pirmo vaiduoklio praėjus 3-4 dienoms dariausi HCG, kuris buvo tik 20
nidutee parašė:
O kaip dažnai pasireiškia implantacinos kraujavimas? Ar visos patiria jį? Man gine sakė, kad čia gan retai reiškinys
Man nei su vienu nėštumu nebuvo
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai