savi parašė:
Hcg buvo 121.48 siandien jis 38.13😢 atel leliukam
Stiprybės,uzjauciu
savi parašė:
Stiprybės,uzjauciu
As irgi manau kad ilgai laukianciu planiuku grupeje, scanu foto nelabai ziurisi.. Pavykus pasidalina teigiamais testukais
Juolab ateiti cia tik tam kad ikelti savo dziaugsma, net nepaskaicius bent poros zinuciu pries tai, ka jau bekalbeti apie pakomentavima..
Bet kokiu atveju sveikinimai ir lengvo laukimo!😊
Rožynė parašė:
pati du kartus netekau zinau kad skauda .
Bet gi forumas cia ne tik apie nesekmes , man labai džiugu pamatyti kad gavosi ir …
Turbūt čia nėra visai tinkama tema planuojančių nėštumą moterų grupei. Manau, kad čia nebūtina dalintis savo terminu, juo labiau kelti nuotraukėlę suprantu, kad jus džiaugiatės, bet juk esate birželinukų grupėje, ten įkėlete ir užtenka:)) Būtų gražu pagalvoti ir apie kitas moteris, ne tik apie save
savi parašė:
Labai jus suprantu, praeitą savaitę patyriau tą patį... dabar linkiu, kad lengvai išeitų ir kito sėkmingo ciklo!!! Jūs ne viena tokia 🩷
Taya parašė:
Turbūt čia nėra visai tinkama tema planuojančių nėštumą moterų grupei. Manau, kad čia nebūtina dalintis savo terminu, juo labiau kelti nuotraukėlę suprantu, kad j…
Tai ne as gi ikeliau , tik pasakiau kad suprantu ir skausma ir kitos narės džiaugsmą.
Rožynė parašė:
Tai ne as gi ikeliau , tik pasakiau kad suprantu ir skausma ir kitos narės džiaugsmą.
Ui, galvojau jūs 🌸
nidutee parašė:
Labai blogai susižiūrėjo visa situacija :// Planiukių grupę palikim planuojančioms
As manau, kad taip kategoriskai gal nereikia, nes visgi mes irgi kazkada buvom planiukes ir tikrai labai gera cia paskaitineti, pasidziaugti, o kartais ir paliudeti su naremis su kuriomis ejome lygiai ta pati kelia..🤍 bet visiskai sutinku, kad jau pastojus tikrai cia nereikia kelti echo nuotrauku, rasyti terminu ar kazkaip kitaip galimai skaudinti nares.. tokiem pasidalinimam jau yra menesiu grupes. O cia pasidziaukim, palaikykim, paganykim akis i testukus ir kas karta pasidziaukim islydedamos viena kita i menesiu grupes🤍🌸
Viskas gerai , mes savo neštukes palaikom visas labai labai 🩷 ir smagu kad jos čia ,tiesiog truputį nelaiku žinutė, negražiai susižiūrėjo ir pasakiau, nors aš iš tų kur labiau susilaikau nuo komentarų, tiesiog norėjau pasisakyt 😇nematėt suprantama, bet kartais žvilgtelkit kaip kitoms čia netik savo laimę džiaukitės 😇 aš asmeniškai stipri šitais klausimais jei man taip nutiktų, bet jautės narės skausmas ,rašė kad verkia tai užjaučiau tiesiog ją 🩷
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai