BusKaipBus11 parašė:
Visi nestumai gali buti skirtingai 🙂
Su tuo ėjau "ėjau iš proto" biški gal persūdžiau. 😃🙈
Norėjosi aiškumo, faktas. Bet Gabiju jau stiprokai. Už tai ir įsiterpiau, nes žmogus jau čia gerokai save kankina. 🙂
BusKaipBus11 parašė:
Visi nestumai gali buti skirtingai 🙂
Norėjosi aiškumo, faktas. Bet Gabiju jau stiprokai. Už tai ir įsiterpiau, nes žmogus jau čia gerokai save kankina. 🙂
Svajokle321 parašė:
Labai graziai paryskeja! Manu viskas cia gerai bus🥰 as noreciau jus jau sveikint tyliai🤗
As dabar atsiminiau kad man ir su pirmu nestumu nebuvo kad testai labai greit rysketu nors tada ir nesidarydavau ju belekiek..
Saulė Danguj parašė:
Norėjosi aiškumo, faktas. Bet Gabiju jau stiprokai. Už tai ir įsiterpiau, nes žmog…
As tokia esu nuo vaikystes, labai del visko stresuoju.. mociute sirgo veziu visa mano vaikyste, maciau kaip kankinosi tai man likes tas kazkoks visada blogiausio scenarijaus ir baimes del visko jausmas🫣
gabiju parašė:
As tokia esu nuo vaikystes, labai del visko stresuoju.. mociute sirgo veziu visa mano vaikyste, maciau kaip kankinosi tai man likes tas kazkoks visada blogiausio sc…
Na taip, visi mes skirtingi ir skirtingai reaguojam i tas pacias situacijas ir cia viskas normalu, tik tiek kai jau zirniukas auga viduje, tikrai geriau mamai kazkaip pasistengti nusiraminti del mazylio😇 ar pergyvensit ar ne, nuo likimo nepabegsit, o linkiu kad si kart likimas atsiustu sveika mazyli❤️ Bet isivaizduoju kaip sunku nurimti, kai jau tureta netekciu 😢 as ir pati ju ne viena turejau ir galvoju jei pastociau trecia karta, kazkaip ramiau reguociau, bet matyt su kiekvienu nestumu tas nerimas ima, tokie jau mamos instinktai..
gabiju parašė:
Vakar ir dabar darytas 🫣 nesuprantu, atrodo kad ryskeja bet labai letai, at taip gali buti su biocheminiu?
Man iki 14 dpo labai leta ryskejo.;)
gabiju parašė:
As tokia esu nuo vaikystes, labai del visko stresuoju.. mociute sirgo veziu visa mano vaikyste, maciau kaip kankinosi tai man likes tas kazkoks visada blogiausio sc…
Viskas bus taip, kaip turi būti. 🩷
gabiju parašė:
Aciu jums labai uz palaikyma, neturiu daugiau kam issipasakoti tokiom temom nes vyras tai isvis nesupranta tokiu dalyku, paslapciom einu testus darytis nes kitaip š…
Aš tai labai tikiu, kad viskas pas jus bus gerai. Turi įsibegėti ir panašu tai ir vyksta. Bet taip norisi, kad ir jus tuo patikėtumėt
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai