Livijaa parašė:
Prasitestavau, kaip gydytoja sake paskutinę duphaston gerimo dieną, nezinau net, jauciu nieko nebus
Na bet cia yra vaiduokliukas!
Gal kitos firmos dar pabandyti testa, isitikinimui.
Kiek dpo?
Livijaa parašė:
Prasitestavau, kaip gydytoja sake paskutinę duphaston gerimo dieną, nezinau net, jauciu nieko nebus
Na bet cia yra vaiduokliukas!
Kiek dpo?
FoxLady parašė:
Na bet cia yra vaiduokliukas!![]()
10DPO ir 13d po ovitreles
Livijaa parašė:
Pabandysiu pakartot rytoj dar
as ir matau antra
Livijaa parašė:
Juostele matosi, tikrai pabandykite kitoki testa ryt 🤗
O as 12 dpo, paskutini karta pasidariau nt del sventos ramybes, parode spyga ir laukiu kito ciklo 🤭
Dar bandysiu pasistiprinti organizma kiek imanoma, nes kai dariausi prg pasiule su akcija pasidaryt ir gelezies tyrima, atsakymas suglumino, nes gerokai per mazas, nors feritinas ir hemoglobinas pries kelis menesius buvo vienas is geriausiu mano rezultatu (turiu anemija nuo 14 m.) 🤔 pries metus laselines susilasinau, bet matyt atsargos stipriai senka🫣
Sandraaa parašė:
Juostele matosi, tikrai pabandykite kitoki testa ryt 🤗
Tai va su tom lasinem taip idomiai..vienoms laikosi gerai susilasinus, man nuo susilasinimo kai uzkilo iki 200 po kazkur puse metu bebuvo 50 reikes vel pasidaryti..
GiedreG parašė:
Tai va su tom lasinem taip idomiai..vienoms laikosi gerai susilasinus, man nuo susilasinimo kai uzkilo iki 200 po kazkur puse metu bebuvo 50 reikes vel pasidaryti..
As jei atvirai nesitikrinau kiek uzkile buvo, sake reikia vertinti po puses metu, tada pasimato tikrasis rezultatas. Dar folio rugstis susijusi su kraujo gamyba, visada ir jos buvo pas mane zemiau normos, kas turbut ir kitus rodiklius gadino, dabar foli esu pasikelus ir toliau vartoju bent po 800 per diena, tai hemoglobinas buvo 130, kas yra mano asmeninis rekordas. Bet va gelezis liudnai atrodo...

Sandraaa parašė:
As jei atvirai nesitikrinau kiek uzkile buvo, sake reikia vertinti po puses metu, tada pasimato tikrasis rezultatas. Dar folio rugstis susijusi su kraujo gamyba, vi…
Tai va...nesuprasi kodel ..bet sakot anemija turit..tai gal susije..
GiedreG parašė:
Tai va...nesuprasi kodel ..bet sakot anemija turit..tai gal susije..
Tai taip, kritiskai nera, bet viskas pas mane zemiau normos jei nevartoju papildu. Ir faktas kad man nuo 14 metu prasidejo greiciausiai susije su gausiom mmm, kaip tik praeita menesi kai buvau pas gine pakalbejom apie tai, tai sake tiek gausias mm, tiek estrogeno dominavima kas slopina prg pas mane galima gydyti, bet gydymas priestarautu nestumui tai dabar belieka stiprinti organizma kitais budais 😶🌫️
Sandraaa parašė:
Tai taip, kritiskai nera, bet viskas pas mane zemiau normos jei nevartoju papildu. Ir faktas kad man nuo 14 metu prasidejo greiciausiai susije su gausiom mmm, kaip …
Tai va, kenlu kai kertasi tikslas su gydymo priemonemis,,bet papildais visviena galit pasikoreguoti rodiklius bent kazkiek ☺️
GiedreG parašė:
Tai va, kenlu kai kertasi tikslas su gydymo priemonemis,,bet papildais visviena galit pasikoreguoti rodiklius bent kazkiek ☺️
Taip, bandysiu 🤞siaip as jauciuos sveika ir viskas man apskritai atrodo gerai, bet kai pradedi kapstytis vis kazko atrandi, atrodo nesigilintum ir ramiai sau gyventum 😅
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai