Severina parašė:
Laba visoms❄️,pasimečiau. 1diena po mm, o OV testas tokis🫣🫣🫣.Sausio mėn OV buvo 10diena po mm. Po Sausio mm gėriau vitaminus OVOSICARE FERTILITY.
Girdėjau apie šiuos vitaminus bet jie ne pigus, isidejau į krepšelį žiūriu išpirkta
Severina parašė:
Laba visoms❄️,pasimečiau. 1diena po mm, o OV testas tokis🫣🫣🫣.Sausio mėn OV buvo 10diena po mm. Po Sausio mm gėriau vitaminus OVOSICARE FERTILITY.
Girdėjau apie šiuos vitaminus bet jie ne pigus, isidejau į krepšelį žiūriu išpirkta
Severina parašė:
Normalus neigiamas ovuliacijos testas. Jis neturi but visiskai baltas ir daznu atveju nebuna. Jei butu teigiamas kaip per pika, tada susimąstyčiau.
Katinosvajone parašė:
Kinderiuk jau planuojate?
Ir aš prisiskaičiau! Dabar labai atsargiai svajoju, kad nenusivilt labai 🫣 5 dpo šiandien, ilgiausios dienos, gerai, kad darbų iki kaklo šią savaitę 😅 Laikau už tave 🤞🏻
RauDonoji parašė:
Normalus neigiamas ovuliacijos testas. Jis neturi but visiskai baltas ir daznu atveju nebuna. Jei butu teigiamas kaip per pika, tada susimąstyčiau.
Na 1 D po mm per ryškūs manau
Rožyte24 parašė:
Na 1 D po mm per ryškūs manau![]()
Gal testai narei per jautrūs?🙂 juolab ovuliacija 10cd praeitą ciklą vyko, kūnas ruošiasi, LH svyruojantis hormonas. Nepasakyčiau, kad jis labai ryškus, na neigiamas ar ne? Laikot jį teigiamu?😄
liubimaja parašė:
Matosi antra juostele😉
Pabandysiu pakartot rytoj dar
Rožyte24 parašė:
Na 1 D po mm per ryškūs manau![]()
Blemba mergos ką čia žaidžiate su tom vėliavėlėm
juokinga
RauDonoji parašė:
Gal testai narei per jautrūs?🙂 juolab ovuliacija 10cd praeitą ciklą vyko, kūnas ruošiasi, LH svyruojantis hormonas. Nepasakyčiau, kad jis labai ryškus, na neigiamas…
Pirmiausia reikėtų ir kitą nuomonę priimti visaip būna ,pagal narės ov dar neigiami bet per kelias val gali būti ir teigiami bet 1 D po mm sakyčiau per anksti ,gali būti nėštumas gali būti hormonų kažkoks disbalansas ar pan.is jūsų žinučių ant tiek viską žinote kad klausimas tada kam jums forumas?
aš nepiktai.
RauDonoji parašė:
Mano testas 1CD beveik piką rodė, tik dar kartą įrodo, jog LH kintantis ir reaguoja į kitus rodiklius, bei hormonus, kaip estrogeno kritimą, kilimą.
Todėl ir esu rašiusi tom ,kurios miliukas daro tik pagal lh , lh gali pasekti ar vyksta ov , kuriom maždaug dienomis, bet ne 100 proc planuoti pagal tai, nes man yra buvę ryte pasidariau teigiamas ryškiausias ir talonas po 1 h buvo ir ką pasakė kad jau ov įvykusi ir pan.
o pirmagimis išvis sužinojau kad laukiuos po mm , nustebau kad jos buvo tik 3 D ir pasidariau testą deje visaip ir visokių dalykų būna...
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai