Nepasiduodanti parašė:
Va,kaip žadėjau. Rytinė akių mankšta. Man tai sunkiai čia kažką įžiūrėt sekas 😀
Labas rytas, nematau ir as. Bet nenusiminkit, laiko islįsti vaiduokliukui dar tikrai yra!🌸
Nepasiduodanti parašė:
Va,kaip žadėjau. Rytinė akių mankšta. Man tai sunkiai čia kažką įžiūrėt sekas 😀
Labas rytas, nematau ir as. Bet nenusiminkit, laiko islįsti vaiduokliukui dar tikrai yra!🌸
Greta sveikinimai tau patys didžiausi! 😍😍😍 būtinai PRG pasikartok, svarbu kiltų ir viskas gražiai, lengvai eitųsi ❤️
Nepasiduodanti, mano irgi neigiami, bet aš nežinau kodėl dariau, mm arba šiandien ar šeštadienį, tai jau turėjo rodyti tikrai 😀 tau dar gali tikrai pasirodyti! Laikau kumščius 🥰
Nepasiduodanti parašė:
Eikt,manau nusileist ant žemės reik man hormonai pažaidė ir tiek su manim
Nematyti
GiedreG parašė:
Laba ryta, o man kaip idomiai, anksti pradejau ov testus daryt nes ciklas 30 d, ov buna Apie 17-18 c diena, dabar 10 d testai tokie..praeita men ov nepagavau, tiket…
Panašu, kad tikrai įvyks anksčiau 😄 jau ganėtinai ryškus šitas viršuje
Nepasiduodanti parašė:
Eikt,manau nusileist ant žemės reik man hormonai pažaidė ir tiek su manim
Aš matau vos įžiūrimą. Šitie man niekada nemelavo testai. Linkiu ryškėti 🥰
pupsika parašė:
Aš matau vos įžiūrimą. Šitie man niekada nemelavo testai. Linkiu ryškėti 🥰
Man kadangi akys pasilpusios,tai aš nė nelaužau. Betkokiu atveju ačiū už palaikymą 🙂🧡
Nepasiduodanti parašė:
Man kadangi akys pasilpusios,tai aš nė nelaužau. Betkokiu atveju ačiū už palaikymą 🙂🧡
Na man tikrai šmėžuoja 🤭 O jau senokai nemiklinau akių į testus 😁
Nepasiduodanti parašė:
As iziuriu irgi. Tikiuosi tai ne isdziuvimas. Bet kokiu atveju, vistiek ateis ta diena kai bus ryskuolis 🤍🤍
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai