Fergie_ parašė:
As tai matau, bet nezinau ar matau, nes zinau kurioj vietoj turi buti ar tikrai matau 😀 tikiuosi, kad paryskes! ⭐️
Aš tai nežinau kur turi būti antra linija juose, nes visada budavo balti 🤣
Fergie_ parašė:
As tai matau, bet nezinau ar matau, nes zinau kurioj vietoj turi buti ar tikrai matau 😀 tikiuosi, kad paryskes! ⭐️
Aš tai nežinau kur turi būti antra linija juose, nes visada budavo balti 🤣
Sveikos. Pas mane iš vis kažkokios anomalijos prasidėjo.. buvau pas ginekologe 14cd, kai jau turėjo vykti ovuliacija ir sakė jog nemato subrendusio folikulo, tai reiškia antiovuliacinis ciklas, kaip ir nevyksta ovuliacija. Dabar jau 5 dienas vėluoja mėnesinės. Ginekologė išrašė cyclo balance. Viliuosi, kad ta ovuliacija galbūt galėjo įvykti stipriai vėliau? Bet šiuo metu nejaučiu nei krutinės skausmo, tik pilvo apačia pamaudžia.. visada ciklai buvo kaip laikrodis, jausdavau šonu skausmus ir va kaip tyčia dabar nieko..😃 pora dienų buvo šiek tiek išskyrų, kurios panašios į ovuliaciją. Dar delsiu darytis neštumo testą😃
pupsika parašė:
Pasidariau dar ir testeros, nes po ranka buvo. Įkeliu pasižiūrėt, bet manau man tiesiog brukšneliai vaidenasi jau 🤣🤣🤣 Realiai labiau matosi 🤷🏻♀️…
Man matosi kažkas🥰
Beata.B parašė:
Sveikos. Pas mane iš vis kažkokios anomalijos prasidėjo.. buvau pas ginekologe 14cd, kai jau turėjo vykti ovuliacija ir sakė jog nemato subrendusio folikulo, tai re…
Žinok aš šį cikla taip pat nejaučiau jokiu krutinės skausmų, ir va turim teigiama testuka
tai manau krutinė nera visoms rodiklis kai pastojama 😊
Minėė parašė:
Žinok aš šį cikla taip pat nejaučiau jokiu krutinės skausmų, ir va turim teigiama testukatai manau krutinė nera visoms rodiklis kai pastojama 😊
Kaip tikiuosi, kad ir man taip bus! 😌 sveikinimai Jums!🥰
pupsika parašė:
Kaip man strėnas skauda šiandien ir negera 🤦🏻♀️ Atrodo norėtųsi išsivempti
Mane irgi bangom pykina, bet taip vos vos kažkas sukilinėja, krūtinė kaip tiksinti bomba🤦♀️😂
Indriukas777 parašė:
Mane irgi bangom pykina, bet taip vos vos kažkas sukilinėja, krūtinė kaip tiksinti bomba🤦♀️😂
O man visai neskauda krūtinės 🤭
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai