Rudaake7 parašė:
Aciu🥹
Siandien Dpo11 ir cd28. Mm turi/turejo buti 2-3dieni. Dar ketvirtadieni ar penktad…
Aš jūsų dziaugsmo pagauta pasidariau testą , aišku kad baltas 😬 juk dar tik 7/8DPO
Rudaake7 parašė:
Aciu🥹
Siandien Dpo11 ir cd28. Mm turi/turejo buti 2-3dieni. Dar ketvirtadieni ar penktad…
Aš jūsų dziaugsmo pagauta pasidariau testą , aišku kad baltas 😬 juk dar tik 7/8DPO
Neišprotėti parašė:
Tai pas mane 7/8dpo irgi baltumelis buvo😀 siulyciau bandyt kantriai iskentet iki 11dpo bent. As testu nuo 7dpo tiek isgadinau, kad puse kibirelio siukslinej buvo vien testai😆 nes bandydavau kazka iziuret kai paranojike😵💫
Šiandien neigiamas testas. Dariau ankstyvą, kurio jautrumas didesnis. Tai jau suprantu, kad šį ciklą nieko nebus. Balandžio 1 buvo punkcija, o 6-tą įkėlimas. Jei būtų užkibę, šiandien jau turėtų rodyti. Trečiadienį dar laukia HCG iš kraujo, bet atsakymą jau kaip ir žinau. Na ką, teks viltis, kad kiti kartai bus sėkmingesni. O gal gi ir natūraliai pavyks, viltis miršta paskutinė.
Sveikos! 🌼 Jungiuosi ir aš į planavimą. Prieš 4 metus turėjau persileidimą. Vėliau įvyko gyvenimas, išsiskyriau su vyru. Su naujuoju vyru bandom apie 1,5 metų. Rezultatų nėra. Turėjau konizaciją, kitą mėnesį kreipsiuosi į gydytoją pastojimo klausimu. Gal galit rekomenduoti ovuliacijos testus? Pirmą kartą naudosiuosi, noriu užsisakyt. 🙈
ligelite parašė:
Sveikos! 🌼 Jungiuosi ir aš į planavimą. Prieš 4 metus turėjau persileidimą. Vėliau įvyko gyvenimas, išsiskyriau su vyru. Su naujuoju vyru bandom apie 1,5 metų. Rezu…
Jų yra įvairių, nuo pigiukų iš shein iki brangių, reikia atrasti savo. Man iš visų bandytų normaliai pikus gaudo tik easy home, o yra kam pagal jautrumą geriau shein, Livsane ar kt. Bandykit nuo kažkurių (ar nuo kelių, jei finansai leidžia) ir atrasit savo.
ligelite parašė:
Sveikos! 🌼 Jungiuosi ir aš į planavimą. Prieš 4 metus turėjau persileidimą. Vėliau įvyko gyvenimas, išsiskyriau su vyru. Su naujuoju vyru bandom apie 1,5 metų. Rezu…
Aš iš Eurovaistinės perku srautinius Testera, man jie pilnai pasiteisino. Galite sekti kūno pokyčius ir išskyras, skystos tokios kaip kiaušinio baltymas išskyros reiškia, kad jau jūsų vaisingos dienos ir tomis dienomis mėginkite. Dar papildomai galima sekti bazinę kūno temperatūrą, bet ji daugiau padeda tiesiog bendrai pažinti savo ciklą, nes ovuliacija iš temperatūros dažniausiai pasimato po laiko, bet visai kartais gerai norint įsivertinti, ar apskritai ta ovuliacija vyksta, ar pakankamai galinama progesterono (t.y., ar po ovuliacijos temperatūra pakyla bent 0,2 laipsnio). O šiaip tikrai, kreipkitės į gydytoją, kartais reikai visai nedaug, kad pastotumėte.
Great Mother parašė:
Ne nėra.. nieko.
Kaip jūs?
Ar buvote šiandien ligoninei?
ligelite parašė:
as irgi jauciu grysiu prie easy home ov testu nes tobuli buvo o va susviete nusipirkt one step tai nesamone konkreti..... ir kur dabar det kai visa kruva yra
Saulėtekis parašė:
Kaip jūs?
Ar buvote šiandien ligoninei?
Atvykau si ryt ir guliu krikscioniskuose nes niekur kitur manes neprieme. 2oj ligonine medikamentiniam pasiule 27d. Ta prasme dar dvi savaites…. Sako isoperuot galim ir siandien. As nenoriu operuot iskart.
Tai va o cia krikscioniskuose pries pusvalandi pirmas tabletes sudejo už gimdos kaklelio, po 3 valandu dar 3 gersiu, tureciau iskraujuoti. Jei pagal plana tai ryt isleis namo. Pagaliau baigsis mano sitos kančios. Esu pasibaisejus Kauno ligoninem. Vieni nuo kitu ir niekas negali zmogui suteikt pagalbos kurios jam reikia. Net privati gydytoja sokiruota, sako dvi valstybines istaigos ir negali gaut to ko reikia. O čia sulaukiau tikros pagalbos ir nuostabi tikrai gydytoja cia mane prieme.
Great Mother parašė:
Atvykau si ryt ir guliu krikscioniskuose nes niekur kitur manes neprieme. 2oj ligonine medikamentiniam pasiule 27d. Ta prasme dar dvi savaites…. Sako isoperuot gali…
Laikykitės.
O medikamentinis geriau nei operacija?
O su pagalba Lietuvoje deja būna sunku.
Žinoma ne visada.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai