Antikute parašė:
Biodermos
Atsiprasau, ne i ta grupe parasiau. 😬
Ps dekui.
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįAntikute parašė:
Biodermos
Atsiprasau, ne i ta grupe parasiau. 😬
Ps dekui.
Mrs_Coffee parašė:
Sveikos, po antro cp man kaupesi skysciai ir buvo paliktas tarpelis kad jie galetu iseiti.. isejus jiems ir nuemus pleistra dabar po 2 sav liko toks.. gal kas susid…
Jeigu nekarsciuojat ir ta vieta neslapiuoja, tuomet viskas ok, sugis ir liks nematomas. Man net keista, kad mano cp randas beveik nebeiziurimas po 4 metu.
nicelife parašė:
Jeigu nekarsciuojat ir ta vieta neslapiuoja, tuomet viskas ok, sugis ir liks nematomas. Man net keista, kad mano cp randas beveik nebeiziurimas po 4 metu.
Bet pas Jus sukietejimu arba “uzdribimu” nera? Neliko?
Mrs_Coffee parašė:
Bet pas Jus sukietejimu arba “uzdribimu” nera? Neliko?
Visiskai lygus, minkstas randelis, sunkiai pastebimas, nes isblukes. Reikia laiko tam gijimui, pas Jus dar labai nedaug jo praejo.
Skaitau ir negaliu patikėt, kaip visom pasiseke su tuo cp. Man buvo ekstra, padarė po trijų dienų paleido. Pilvą skaudėjo, negalėjau atsistoti iš sėdimos tuo labiau iš gulimos padėties, na bet jug operacija, tai normalu, užsiėmusi kitais dalykais žymiai malinesniais. O kai atejo siūlų išėmimo diena...per visą pjūvį pradėjo bėgt skysčiai, ėjau ir paskui save taką skystą palikinėjau... Greitoji, savaitė ligoninėj, antibiotikai, pertverimai... Po to proceduros, nes negijo pilvas... Žodziu porą mėnesių gijo. Pilvas atrodo baisiai, nukaręs, vis dar patinęs nors jau penktas mėnuo eina. Na, bet svarbiausia leliukas sveikas.
Laura garbane parašė:
Skaitau ir negaliu patikėt, kaip visom pasiseke su tuo cp. Man buvo ekstra, padarė po trijų dienų paleido. Pilvą skaudėjo, negalėjau atsistoti iš sėdimos tuo labia…
Tai sakyciau jums nelabai su operuojanciu gydytoju pasiseke, o gal, kad ekstra, skubejo gelbet leliuka. Pas mane randas praejus menesiui atrodo kaip raukslyte, o pilvo seniai jau neliko. Nors antras nestumas. Manau priklauso daug nuo gydytojo operuojancio ir nuo odos elastingumo. O skausmo tai buvo, bet toks pakenciamas sakyciau, bet ne pirma para.
Dovs parašė:
Tai sakyciau jums nelabai su operuojanciu gydytoju pasiseke, o gal, kad ekstra, skubejo gelbet leliuka. Pas mane randas praejus menesiui atrodo kaip raukslyte, o pi…
Na aš irgi abejoju dėl gydytojo kompetencijos. Nesakyčiau kad skubėjo dėl leliuko, gimdymo veikla nevyko, be to Kūčių vakaras, pamainos pabaiga, skubėjo namo matyt... Na galėčiau įvairių įdomybių papasakot, ir kaip tarėsi kuo greičiau gabent i operacinę, o anesteziologė bamba, kaip nespės nuskausmint... Kaip vidury operacijos skaudėt pradėjo ir pradėjau dejuot... Oj žodžiu.... Tik aš kitom mintim gyvenau, kuo greičiau leliuką pamatyt... O dabar kai pagalvoji...
rokid parašė:
Sveikos, norėjau pasiterauti.Kurioms jau praėjo keli metai po cp.Ar turit dėl to kokių sveikatos problemų?
1.9m praejo tai nieko nejauciu blogo apart to kad pilvas nuo pjuvio iki bambos nejautrus, bet cia del nupjautu nervu, jie neatsistatys
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai