Mont parašė:
Sveikos, gal kas nestumo metu lankesi pas Varaneckiene Lina? Ar ji nedarbinguma gali israsyti?
Sveika, faina kaip žmogus ji labai, bet nedarbingumo nerašo, pas šeimos gydytoją ėjau po jos
Mont parašė:
Sveikos, gal kas nestumo metu lankesi pas Varaneckiene Lina? Ar ji nedarbinguma gali israsyti?
Sveika, faina kaip žmogus ji labai, bet nedarbingumo nerašo, pas šeimos gydytoją ėjau po jos
Ritutia parašė:
Sveika, faina kaip žmogus ji labai, bet nedarbingumo nerašo, pas šeimos gydytoją ėjau po jos![]()
Mhm, jau skambinausi jai - klausiau. Labai gaila ir man keista, kad ji neraso. Kiek girdejau dauguma giniu israso
Sveikos merginos.Turbūt jau ne pirmą kart šis klausimas šioje grupėje buvo nuskambėjęs, bet kadangi esu naujokė tad klausiu - geriausia ginė Jūrininkų sveikatos priežiūros centre? Kuri geriausiai pakonsultuoja ir sugeba tinkamai bendrauti.Reikalinga ne dėl nėštuvo tiesiog profilaktiškai ir šiaip gydymui. Ačiū!
Sveikos, iškilo problemų ir noriu kuo greičiau pas ginekologę apsilankyti. Gal kažkuri iš jūsų turi talonėlį pas Gruzdienę į kliniką (nesvarbu pas kurią gydytoją), ar dar kokią mielą modernią ginekologę? Esu buvusi pas Beliajevą, tai man ji super patiko - deja pas ją nėra vietų iki pat sausio vidurio...
Dovile_ parašė:
Sveikos, iškilo problemų ir noriu kuo greičiau pas ginekologę apsilankyti. Gal kažkuri iš jūsų turi talonėlį pas Gruzdienę į kliniką (nesvarbu pas kurią gydytoją), …
bandykit skambinti i uosto poliklinika,priimtu greiciau Beliajeva
Dovile_ parašė:
Sveikos, iškilo problemų ir noriu kuo greičiau pas ginekologę apsilankyti. Gal kažkuri iš jūsų turi talonėlį pas Gruzdienę į kliniką (nesvarbu pas kurią gydytoją), …
Pasiskambinkit į kliniką, užrašys į laukiančiųjų eilę. Atsiranda tų laisvų vietų.
Giedrė 33 parašė:
Labas.Laukiuosi ir nežinau pas kurios ginikologės apsilankyti Klaipėdoje,gal galėtumėt rekomenduoti gerą.
Sveiki. Ar privaciai domina?
Irstul parašė:
Sveiki. Ar privaciai domina?
Klaipėdos gimdymo namuose,arba galit ir privačiai rekomenduoti
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai