Evukas34 parašė:
Kaip mažoji kovotoja laikosi? 🥹
Laukiam žinių, kekviena diena galvoju po kelis kart🙏🙏🙏Dieve duok kad viskas gerai būtų🙏🙏🙏
Evukas34 parašė:
Kaip mažoji kovotoja laikosi? 🥹
Laukiam žinių, kekviena diena galvoju po kelis kart🙏🙏🙏Dieve duok kad viskas gerai būtų🙏🙏🙏
adriuke parašė:
Buklė stabiliai bloga.. atnaujinom pieną po 0.5 ml. Tapo vangi. Vėl kraują lasino.ivedė kaniulę į galvą . Sunku kažką rašyti. Baisu eit kiekvieną kartą
Laikykitės .. 🫶
adriuke parašė:
Buklė stabiliai bloga.. atnaujinom pieną po 0.5 ml. Tapo vangi. Vėl kraują lasino.ivedė kaniulę į galvą . Sunku kažką rašyti. Baisu eit kiekvieną kartą
Stiprybės Jums ir mažytei ❤️ Kasdien laukiam gerų žinių iš jūsų.
adriuke parašė:
Būkit stiprios, merginos ❤️❤️ Mintimis mes su jumis.
adriuke parašė:
Kaip jus laikotes?
Test11 parašė:
Laba diena,
internete daug aprašyta apie pirtis ir kubilus, baseinas tai tikrai nepakenks, bet ten kur karštis reikia labai stipriai saugotis ,o geriau išvis vengti tokių malonumų
Test11 parašė:
Laba diena,
Į baseiną drąsiai galit eiti.
Pirtyse tvyro itin aukštos temperatūros, kas vaikučiui nėra gerai.
Burbulinės vonios, kurių temperatūra nesiekia 37 laipsnių, gali būti naudojamos, bet aš asmeniškai lankydamasi spa į jas nelindau, nes gana maža erdvė ir gera terpė veistis mikrobams 🙂
Tad jeigu visgi nuspręsit lįsti į sūkurines, pasidomėkite temperatūra ir nemirkite vandenyne ilgais periodais, kad neperkaistumėt.
Labas, laukiuosi jau 23 savaites, esu dirbanti 25mėn. Klausimai:
1. Kokios išmokos man priklauso neštumo metu?
2. Ar nepraleidau kokios nors išmokos?
3. Kur ir kokias išmokas gausiu po gimdymo?
4. Išeiti į VPA planuoju nuo 30 savaitės, kaip dėl neperleidžiamų VPA? Kada pildyti?
5. Ką turėtų užpildyti tėtis, kad pirmajį mėnėsi būtų su manimi? Ar tai skaitysis neperleidžiamų VPA?
6. Jeigu užsipildau pirmus du mėnėsius neperleidžiamus VPA, tėtis galės turėti paprasta VPA? O mano VPA pabaigoje tėtis išeis 2mėn neperleidžiamu VPA.
7. Ką dar turėčiau žinoti apie išmokas, socialines naudas? Galite pateikti visa informacija vienoje vietoje, galbūt yra atmintinė kokia nors?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai