nustebinta parašė:
as tai viska kas baisiausia tikiuosi.. taip visada nusiteikiu ir tada kaip gera, kai "ne viskas taip baisu, kaip isivaizdavau"![]()
Nu čia dabar. Pozityvo daugiau.
Architektų g. 77, Šiauliainustebinta parašė:
as tai viska kas baisiausia tikiuosi.. taip visada nusiteikiu ir tada kaip gera, kai "ne viskas taip baisu, kaip isivaizdavau"![]()
-Taškuota- parašė:
as esu labai didele baile... ir tikrai tikrai bijau labai labai labai... taip kaip visos bijo, tik reik padaugint 100 kartu ta baime
kas mane pazysta- zino, kad tikrai ta baime neisgalvota ir tikrai ji labai didele...
nustebinta parašė:
as esu labai didele baile... ir tikrai tikrai bijau labai labai labai... taip kaip visos bijo, tik reik padaugint 100 kartu ta baimekas mane pazysta- zino, kad …
Bijosit ar ne,bet gimdyti teks. Kam apkartint sau gyvenimą baime tam,kas neišvengiama? Nėra baisu gimdyti. Nėra tada noro galvoti apie baimę. Ir laiko bijoti nėra. Tikrai tikrai. Gimdymas yra darbas,kurio rezultatas yra labai fainas. Tik dėl jo verta jaudintis.
nustebinta parašė:
as esu labai didele baile... ir tikrai tikrai bijau labai labai labai... taip kaip visos bijo, tik reik padaugint 100 kartu ta baimekas mane pazysta- zino, kad …
As irgi bijau
-Taškuota- parašė:
Bijosit ar ne,bet gimdyti teks. Kam apkartint sau gyvenimą baime tam,kas neišvengiama? Nėra baisu gimdyti. Nėra tada noro galvoti apie baimę. Ir laiko bijoti nėra. …
Aa viska suprantu, bet kol to nepraeisiu, tol ir bijosiu:))
crema_fina parašė:
Bijoti reikia gaisro, avarijos, katastrofos ar karo galu gale,bet ne gimdymo,gimdyti vistiek teks. Man baisiau,kai vaikas serga,nors jam tarkim tik temp pakilus,bet…
Mamos.. As viska suprantu..
ir ar jus cia aiskinsit ko bijot reik ar ne, man baime gimdyti tikrai neapmazes tol, kol pati to viso neisgyvensiu
tikiu, kad viskas bus gerai ir baimei vietos nebeliks, bet kol yra laiko- bijau
nustebinta parašė:
Mamos.. As viska suprantu..ir ar jus cia aiskinsit ko bijot reik ar ne, man baime gimdyti tikrai neapmazes tol, kol pati to viso neisgyvensiu
tikiu, kad viskas…
Suprantu,bijojau ojojoi..tad puikiai zinau ka tai reiskia
nustebinta parašė:
Dažniausiai tik kaklelį patikrina kartais ir to užtenka
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai