Domikamo parašė:
Daugiau nieko nekomentuosiu Jums ir šiaip jau žodis antivax daug ką pasako apie jus nesvarbu,kad pati nepasiskiepijus.
Nescia moteris sako, kad zmogus ispetas, kai jeigu sirgs, turi laikytis atstumo. Kur cia parasyta, kad as su juo nebendrauju?
Vel pritempineji nesamones.
Dieve, melage, negali pasiduoti, net tada kai kaip visada neteisi
NO VAX NERA LYGU NESKIEPIJE. Ta minejau ne karta ir ne vienoje zinuteje.
tai kur yra mano dziaugsmas, kad nesiskiepijusiems negerai?
Net sioje zinuteje, kalbant apie no nax, tokius kaip tu, kur as rasau, kad ju mazuma ir jie gali eiti protestuoti kiek nori, kur tu matai mano dziaugsma, kad kazkam bblogai? Tau kaip visada izeidimas, kad as pripazistu, kad zmones gali naudotis savo demokratinem teisem? Kisi dezinformacija ir tiek.
Beja, perskaicius visas zinutes, perskaitei ir mano atsakyma apie skiepus, bet tavo tusciai galvai be teksto suvokimo atsakymas praskrido pro sali. Arba kaip visada kisi dezinformacija, kad tik kisti, kad atrodytum teisi, ane.
Geda, net lietuviskai skaitant teksto suvokimo nulis.
bet ko noret is no vax, kuri teigia, kad jos nuomone svarbesne nei visu pasaulio mokslininku.
Ir aisku, ka tu gali daugiau pakomentuoti, kai eilini karta irodei, kad nemoki nei saltiniais naudotis, nei tavo pasaulyje yra logikos ar teksto suvokimo.