Brigushka parašė:
komentarus paskaitykit po straipsniu... siaubelis :/
Taip, taip. Man irgi baisu. Facebook'e, kur mergaitės mamos draugė pasidalino, daugiau tokių buvo, ale ko čia rašinėjate, patys gi neskiepijo, tai ir turi, ko norėjo
Brigushka parašė:
komentarus paskaitykit po straipsniu... siaubelis :/
Taip, taip. Man irgi baisu. Facebook'e, kur mergaitės mamos draugė pasidalino, daugiau tokių buvo, ale ko čia rašinėjate, patys gi neskiepijo, tai ir turi, ko norėjo
LaMona parašė:
Mes skiepijame. Pasvėriau tai, kad ši liga baisesnė už skiepą. Nors skiepas baisus - tempa nuo jo daug kam kyla (mums nekilo), bet susirgę memingokoku vaikai miršta…
Jei neklystu pries 3 lygtais metus mire mergaite paskiepyta nuo meningokoko.
Zaibine forma sukelia ne tik menB, bet ir kitoa formos. Taip pat skiepas neaprepia visu atmainu.
galadriel parašė:
Jei neklystu pries 3 lygtais metus mire mergaite paskiepyta nuo meningokoko.Zaibine forma sukelia ne tik menB, bet ir kitoa formos. Taip pat skiepas neaprepia v…
Na tai negalima sakyti, kad ji skiepyta buvo, jei ne nuo tos atmainos meningokoko tas skiepas buvo
savaime aišku, kad ne nuo visų ligų yra skiepai ir vienu skiepu pasiskiepijęs visų egzistuojančių ligų neišvengsi
kirute parašė:
Kokio senumo šaltinis?
Viletux parašė:
Kokio senumo šaltinis?
Praeitu metu ;) o pats zurnalas s.m geguzes. Gal jusu zinias laikas atnaujinti?;)
kirute parašė:
O nam idomu butu visa straipsni paskaityt
koks zurnalo pavadinimas?Aciu
kirute parašė:
Praeitu metu ;) o pats zurnalas s.m geguzes. Gal jusu zinias laikas atnaujinti?;)
Aš be jokios potekstės klausiau, bet žiūriu iškart kažkokius puvėkus leidžiat, brandu. Dar norėjau paklaust apie kokią konkrečiai vakciną kalbama, bet tiek jau to.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai