Vasarosgelele parašė:
Vakcinos saugios!
https://www.gov.uk/vaccine-damage-payment
Na jeigu saugios, tai ir skiepykitės
Vasarosgelele parašė:
Vakcinos saugios!
https://www.gov.uk/vaccine-damage-payment
Na jeigu saugios, tai ir skiepykitės
SaeV parašė:
Na jeigu saugios, tai ir skiepykitės![]()
Tai juk su ironija cia....
Adsmail parašė:
Kaip tik jums
Argumento dėlei - ką jūs tuo video norite pasakyti? Kad visi drug trials vyksta būtent taip, tokio kenksmingumo vaistai ir patvirtinami, ir vartotojams tokios pasekmės eina, bet viskas slapta?
Aš tai neįžvelgiu adekvatumo diskusijai apie skiepų žalą/naudą, kur lyg ir būtų siekiama būtent smulkiai išnagrinėti, kas po ta tema papuola.
2015m X firmos Y vairuotojas su fūra nudaužė ir mirtinai sužalojo policininkę A1 autostradoje. Kuo tai susiję su Z firmos logistikos srautais Via Baltika keliu?
Paraleliniai asociatyviniai "argumentai" ne tik kad jums pačiai tiesos neparodys, bet ir diskusijai neatneš nė lašelio naudos, netgi jei Vabaliukas ir negeba įžvelgti kreivų diskusijos konstrukcijų, ir atsisakyti žaisti šituos šaudymo aplink žaidimus. Nėra jokių įrodymų, kad jūs galite dedukuoti pagrindą savo įsitikinimams, ir panašiau - kad pirma turite įsitikinimą, o tik tada grybaujate ieškodama kažko panašaus į įrodymus jam.
PS - aš esu nešališka šia tema, vabaliuko tikrai neginu (mes kone "mirtinos priešės", jeigu ką). Galite man nieko neįrodinėti, aš tik skeptiškai paskaičiau kas prirašyta.
PPS - parašiau, kiek norėjau, ir diskusijoje toliau nedalyvausiu. Atėjau ir truputį paskaičiau, nes į "Pasipykim" atmetė. Panašu, kad Vabaliukas turi sau vertų diskutuotojų (manančių, kad su vabaliuku įmanoma diskutuoti), ir nelabai čia yr ko daugiau kištis (t.y. pasakiau, ką norėjau, ir gana
)
fenix parašė:
Argumento dėlei - ką jūs tuo video norite pasakyti? Kad visi drug trials vyksta būtent taip, tokio kenksmingumo vaistai ir patvirtinami, ir vartotojams tokios pasek…
Nieko tokio, aciu uz komentara ☺️
Jei skaitet aplink video zinutes, turejot suprasti, kodel video idejau. Gincytis neketinau, tiesiog perskaiciau vabaliuko komentara, kazkas uzkliuvo, ikeliau i ta tema video, kuri neseniainpati ziurejau, kad rozinius akinius nusiimtu. Ne, toli grazu nesakau, kad visi trials butent taip ir vyksta. Butent ir norejau parodyti, kad buna visaip, ne tik sklandziai.
Na, o baigesi kaip visada 😂
Vabaliukas09 parašė:
Aga užaugo ,o kiek iš jų mirė iki 5m amžiaus ? Šeimoje kas 3 vaikas tik sulaukdavo pilnametystės ,tai apie kokia sveikata kalbate anksčiau. Nueikite į senas kapines…
Atsiprašau,bet mano prosenelė gimdė 1920 m, visi vaikai išgyveno. Iki šiol močiutė gyva. Mano senelis irgingyvas, šeimoje buvo 10 vaikų, mirę nuo senatvės tik. Jokių skiepų negavo niekas. Nekalbėkite apie viduramžius!!! Buvo visai kitos sąlygos tada! Kai mirdavo kas trečias. Dabar vit K kekvienam vaikui kiša ką tik gimusiam. Kaip žmonija išvis tūkstančius metų evoliucionavo iki šių laikų be vakcinų?
purle parašė:
Atsiprašau,bet mano prosenelė gimdė 1920 m, visi vaikai išgyveno. Iki šiol močiutė gyva. Mano senelis irgingyvas, šeimoje buvo 10 vaikų, mirę nuo senatvės tik. Joki…
O mano prosenelės pusė vaikų neišgyveno. Ne visi turi ir kapelį, nes laidodavo tiesiog gėlių daržely. Tai čia kaip dabar išeina?
Apskritai vertinimas, kas buvo prieš 100 metų ir dabar yra absurdiškas, nes buvo visai kitos sąlygos. Vieni išgyveno, kitus naujagimius ištrėmė į Sibirą (mano prsenelę su 7 vaikais, vienam iš jų - 2 mėnesiai). Ir skiepai čia jau niekaip neveikė.
vieni jau tais laikais valgė normaliai, kiti iš bado mirė, tad vėl skiepai niekaip neįtakojo.
reikia žiūrėti mirties priežastį ir ją statistiškai analizuoti, kaip pasikeitė. ar nuo tos ligos buvo mirusių, kaip sumažėjo komplikacijų tikimybė.
Astartė parašė:
O mano prosenelės pusė vaikų neišgyveno. Ne visi turi ir kapelį, nes laidodavo tiesiog gėlių daržely. Tai čia kaip dabar išeina?
Teisingai. Pas mus kaime 7 asmenų šeima išmirė nuo tuberkuliozės. Tėvai gimę 1884/1889 metais ir 5 jų sūnūs... ir kas žino kodėl? Greičiaisiai dėl prastų gyvenimo sąlygų.
Loreta lore1 parašė:
Teisingai. Pas mus kaime 7 asmenų šeima išmirė nuo tuberkuliozės. Tėvai gimę 1884/1889 metais ir 5 jų sūnūs... ir kas žino kodėl? Greičiaisiai dėl prastų gyvenimo …
Nes antibiotikų nebuvo?
Jogle parašė:
Praleidus skiepa pagal skiepų kalendorių galima tik džiaugtis, kad nuodų dozės negavote. O dabar pulkite mane, pulkite...
Tik pasijuoksiu 🤣🤣🤣🤣🤣
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai