Niuni parašė:
Man sakė po 3-4 mėnesių tik ateiti. Tad teks eiti neužilgo.
Normalu. Mane buvo ispeja.kad iki 6 men taip gali but. O man ir po metu dar nesamoniu yra buve. Viskas susitvarkyt turetu.visgi svetimkuniui prisitaikyt reikia.
Niuni parašė:
Man sakė po 3-4 mėnesių tik ateiti. Tad teks eiti neužilgo.
Normalu. Mane buvo ispeja.kad iki 6 men taip gali but. O man ir po metu dar nesamoniu yra buve. Viskas susitvarkyt turetu.visgi svetimkuniui prisitaikyt reikia.
erika-26 parašė:
kas turi Levosert kokie atsiliepimai?
Pas mane Levosert nuo 2017-03-15, tai dar mažai patirties turiu
Kai įdėjo, maudymas buvo tik pirmą dieną, o paskui jaučiausi taip lyg nieko neturėčiau, jokių tepliojimu. Po poros savaičių atsirado truputį patepliojimu, bet nedaug. Va pirmos mėnesinės prasidėjo kažkaip keistai, net nežinau kokia tiksliai dieną
3 dienas tepliojo rudai, paskui 4 dienas jau normaliai raudonai, šiandie jau 5 diena, kai raudonai, bet kiek mažiau, galėtų jau ir baigtis. Laukiu. Pas ginekologą eisiu 14 d.
Šiaip nieko neskauda.
erika-26 parašė:
kas turi Levosert kokie atsiliepimai?
Aš turiu nuo 2016-11-14,tai tik šį mėn mėmės buvo ne gausios, o taip tai plaukiau, bet susergu visą laiką kaip laikrodukas ☺
Jokių skausmų pašalinių, 2d iki mm teplioja rudai,o paskui sergu,sirgdavau 4d,šį mėn sirgau tik 2d 3 tik tepliojo
esu po kol kas patenkinta
svetlanos10 parašė:
Pas mane Levosert nuo 2017-03-15, tai dar mažai patirties turiuKai įdėjo, maudymas buvo tik pirmą dieną, o paskui jaučiausi taip lyg nieko neturėčiau, jokių…
kur pirkot? ziurejau Lenkijoj tai apie 72eur,iseina o pas kazkur 99eur.Gal camelijoj pirkt kai buna akcija nuo 13-15h,bet idomu ar daro spiralej ta nuolaida
erika-26 parašė:
kur pirkot? ziurejau Lenkijoj tai apie 72eur,iseina o pas kazkur 99eur.Gal camelijoj pirkt kai buna akcija nuo 13-15h,bet idomu ar daro spiralej ta nuolaida
Daro, kiek pamenu 90€ mazdaug mokejau. Ten tik ne 30% o maziau nuolaidos gaunasi
erika-26 parašė:
Camelijos internetinėje parduotuvėje pigiausia 78 Eur. Tik reikia skambinti, kad užsakyti, nes jų puslapyje nėra. O pačioje vaistinėje bet ir su nuolaida gaunasi virš 90
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai