Meshka parašė:
Cia tokias pievas endokrinologe ar ginekologe kalba?
Su vystymusi gali buti bedu kai per didelis tth,kai yra hipotiroze.
Cia ginekologe uz 100e man taip papasakojo 🤦♀️
Meshka parašė:
Cia tokias pievas endokrinologe ar ginekologe kalba?
Su vystymusi gali buti bedu kai per didelis tth,kai yra hipotiroze.
Cia ginekologe uz 100e man taip papasakojo 🤦♀️
Mostly_cloudy parašė:
Eina sau, man jau baisu darosi![]()
As ziuriu musu rodikliai labai panasus. O kaip pas jus su prolaktinu?
Campija parašė:
As ziuriu musu rodikliai labai panasus. O kaip pas jus su prolaktinu?
Prolaktinas norma. Bet va jus pastojot, aš kolkas dar nea. Ieškot toliau galų reiks🫣
Mostly_cloudy parašė:
Prolaktinas norma. Bet va jus pastojot, aš kolkas dar nea. Ieškot toliau galų reiks🫣
As nepastojau ale del prolaktino. Ir tik sugerus kelias dienas uzkibau 🤣 nes gyd israse recepta po skambucio konsultacijos ir kol po ov nepradejo vel lauzyt papu, neprisiminiau apie ji. O ciklo pabaigoje nebesulaukiau mm. As isvis nlb suprantu kaip as pastojau nes vyro spermograma prasta o papildus buvo pradejes tik gert
Merginos gal patarsite.
Buvau spalio 18 Santarose konsultacijoje, apžvelgė tyrimus ir sako TTH didokas - 2.516 mU/l. Pastojimui sako reik 1.5-2. Tai ginek išrašė tiroksino po 50mg gert. Sakau, o tai pas endo nereik tirti kažko papildomai. Sako ne. Tai nusipirkau ir geriu aš jį ir dabar sužinojau kad pastojau natūraliai (stebuklų stebuklas) 🤰 ir nežinau ar reiktų man čia nustoti gerti ar ne 🤷♀️ lapkričio 3 d užsirašiau pas endo...
Pasauliete parašė:
Merginos gal patarsite.
Buvau spalio 18 Santarose konsultacijoje, apžvelgė tyrimus ir sako TTH didokas - …
Jeigu pastojote, jokiu budu nenutraukite tiroksino. Turincioms hipotiroze, pastojus tth paprastai linkes kilti, ir reikia didinti tiroksino doze. Kaip prie tth 2,5, tai jums nemaza tiroksijo doze paskyre, tai gal jums ir nereikes didinti. Turetu endo jums vel tth istirti, kad ivertinti ar dabartine tiroksino doze optimali.
Mostly_cloudy parašė:
Dariausi, norma, nors gal rodytu, kad turiu pks, bet viską su gine sekam, foliai auga puikiai. Progesteronas mano žemas, nuo 2dpo visad naudoju papildomai prg. Leid…
Sveiki, kai yra progesterono trūkumas tai gali rodyti jog ovuliacija nėra pilnavertė,todėl nepavyksta pastoti net papildomai vartojat PRG. Tokiu būna skiria stimuliacijas (nuo atvejo individualaus priklauso). Ir reikia turėt omenyje,kad PRG galima pradėti vartoti tik tuo atveju kai echoskopija atliekama po OV ir matomas geltonkūnis. Nes preleminariai "gaudant" OV ir pradedant per anksto vartoti PRG galima tik nuslopinti OV,ir taip pat įvykus nepilnavertei ov PRG vartojimas irgi beprasmis ,tokiu atveju reikia būtinai stebėti kiekvieną ciklą kokie foliai auga,ar jie ovuliuoja ir yra geltonkūnis ir tik po patvirtinos OV (dar pažiūri pagal kaklelį ar jau praėjo ov ir tada vartojamas PRG☺️
Campija parašė:
Kas toliau? Pas gine tik uz savaites. Pas endo uz 3sav 🤦♀️
Nieko labai blogo nesimato. TTH norma paprastai nurodoma nuo 0,4-0,5, tai jusu rezultatas netoli ribos. PRG nera aukstas, reiketu stebeti jeigu atsiras tepliojimu arba maudimu, reiketu vartoti PRG papildomai.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai