Linda parašė:
Merginos, ar bent viena jau daret Ivf su Daria?
Aš gal pirma su ja buvau, nes kelias dienas Z buvo, paskui D, o per punkcija dar kita panele kuriai ryskiai buvo pirma diena🙂.
Linda parašė:
Merginos, ar bent viena jau daret Ivf su Daria?
Aš gal pirma su ja buvau, nes kelias dienas Z buvo, paskui D, o per punkcija dar kita panele kuriai ryskiai buvo pirma diena🙂.
Aukso pieva parašė:
Aš kol kas su ja bendrauju tik FET klausimais, bet man taip pat D pasitikėjimo nesukėlė. Nusiunčiau visus kraujo tyrimus (daromus iki FET), o ji manęs klausia kur e…
Būtent. Mano bazinių tyrimų neperdavė daktaram, norėjo siust daryt zif. O geriausia tai kai prieš konsultacija sėdim kalbam kad grįžau vėl po 4 metu kartot, o ji manęs klausia-tai kiek embrionų turite 😖 toks įspūdis kad neskyria Fet nuo Ivf.
Linda, o jus klauset del to kraujo jos? Jai gal atrodo naturalu, kad visada pati nueisit krauja priduoti, nes ten koordinacijos nereikia. Kai ateinat i memoriala, visada zygiuokite tiesiai i kraujo kabineta ir paduokite savo kortele. Tada jau kai reikia eiti pas daktara, ateina koordinatore ir nusiveda. Ir atejus visada nueikite pas mergaites kurios yra sone tos registraturos(ne ten kur kasa) ir pasakykite pavarde,jos turi sarasus kas ir ko ateina, jei ta diena nebutu koordinatores, kita pakvies. As ten pirmus kartus irgi nervinausi, nes niekas nesuprato ko as ten ir ka veikiu, bet kai perpratau viska, tada buvo lengviau.
Strakalas Makalas parašė:
Linda, o jus klauset del to kraujo jos? Jai gal atrodo naturalu, kad visada pati nueisit krauja priduoti, nes ten koordinacijos nereikia. Kai ateinat i memoriala, v…
Žinok nedavė man jokios kortelės kaip praeitą kartą, dėl kraujo pridavimo, sako nereikia, taip pasakė daktaras ir davė jo telefoną paskambinti įsitikinti.
Šian varau ten su jais pakalbėt ir įsitikinti ar D nenusišneka.
Strakalas Makalas parašė:
Linda, kaip sekesi?
Naujienos tyrimų fronte. Nuo pat ryto buvau ten, susiradau kas kalba angliškai ir man pakvietė daktarę kad paaiškintų. Pasirodo ne visad skyriami kraujo tyrimai, mano atvejis toks, ir pirmadienį atėjus irgi nepult daryt o sulaukt daktaro konsultacijos ir jis pasakys. O siendiena, sako kad man būtų ramiau padarė man echo ir kraują 😅
Tik pridaviau kraują po minutės gavau D žinutę kad reikės pridėt Citrotide. Skyrė daktare be jokių kraujo atsakymų. Gerai kad vietoje man priminė kaip ji leistis ir svarbiausia kelinta leistis. Iš D tokios info negavau. Tai tiek.
DoGe parašė:
Ne, man israse Vilniuje gydytoja Karpenko, bet tyrimu nedarem, tiesiog del visiskai nereguliaraus ciklo. O vartojamt juos pastoti imanom??sorry, jei klausimai k…
DoGe, čia sudėtingas klausimas, reikia daktaro kuris nusimano. Aš taip pat buvau pas Karpenko bet nesiryžau gert. Mano supratimu Cycloprogynovą labai rimtas vaistas-hormonų pakaitinė terapija, skyria menopauzės metu , reikia daryt tyrimus, kartot, stebet ir tik tada spręst. Jei esat jauna manau yra ir kitų vaistų kurie iššaukia mėnesines. Gal dar bandykit konsultuotis su O. Kazlauskiene, ji turi patirties tuo klausimų arba rašykit turkams.
Linda parašė:
DoGe, čia sudėtingas klausimas, reikia daktaro kuris nusimano. Aš taip pat buvau pas Karpenko bet nesiryžau gert. Mano supratimu Cycloprogynovą labai rimtas vaistas…
Aciu!
As taip pat suabejojau juos vartoti, kadangi paskaiciau, jog tai pakaitine hormonu terapija.
Aukso pieva parašė:
Linda daro ivf 😉 liūdna kad Daria tokia ziopla ir niekaip neisijugia, nors tikrai yra ir bendraujanti ir neieško žodžio kišenėje ir drasi, dirba jau n metu tame Memorial, o vistiek plaukioja komunikacijoje kaip turi būti vadinasi...😏 Laikykis, Linda, kad tik viskas su minimaliais "nuostoliais" jums 😘 sakiau rinktis bahceci 😃 ir pigiau bahceci, niekaip nesuprantu ko jus ten visos tą Memorial isikandusios...Kam jau FET tai ok, bet jau kai iš naujo ivf reikia tai nu rimtai naujos merginos pagalvokit ar verta prisiimti ta rizika dėl koordinatorių ir pan.
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai