Donciuta parašė:
Tikrai nedvejokite dėl Emre, jis nuostabiausias gydytojas kokį man teko sutikti!
Labai gaila! Stiprybema jums 🙏🏻🌸 laikykites
Donciuta parašė:
Tikrai nedvejokite dėl Emre, jis nuostabiausias gydytojas kokį man teko sutikti!
Labai gaila! Stiprybema jums 🙏🏻🌸 laikykites
Donciuta parašė:
Sveikos, merginos. Deja iš manęs šiandien blogos naujienos. Pirmas bandymas pas Emre: turėjome vieną 4AB kokybės blastuką. Po fet 10 dpi hcg 59.49, 12 dpi 62.64 😥😥 …
Oi! Labai užjaučiu!!!! Židžių tam apsakyti nėra... tas žiaurus likimas 😥
ilze parašė:
Kita baimės pusė tai svetimas rytų miestas, kita kultūra ir žmonės, saugumas. Ir pan...
Ir man buvo tokia baimė, ypač dėl saugumo. Net čia rašiau, klausiau moterų jau buvusių Tr ar saugu ten. Kažkaip labai nepasitikėjau kita kūltųra, tikėjimu ir didžiuliu miestu
tai nuvykus ten kazkaip lengviau pasidarė, kad tikrai saugus miestas kažkokių apiplėšimų tikrai nepatyrėm. Ir naktį teko keliauti tai kažkaip nebuvo baisu, gal todėl kad ten visada visur yra žmonių ir daug
willmike parašė:
Ir man buvo tokia baimė, ypač dėl saugumo. Net čia rašiau, klausiau moterų jau buvusių Tr ar saugu ten. Kažkaip labai nepasitikėjau kita kūltųra, tikėjimu ir didžiu…
Ačiū už padrąsinimą!
willmike parašė:
Ir man buvo tokia baimė, ypač dėl saugumo. Net čia rašiau, klausiau moterų jau buvusių Tr ar saugu ten. Kažkaip labai nepasitikėjau kita kūltųra, tikėjimu ir didžiu…
Dėl saugumo - mano nuomonė paprasta, ten musulmoniškas tikėjimas ir labai tikintys žmonės. Ką tai reiškia - jie tikrai laikosi dievo įsakymų (nevok ir t.t.). Todėl ten tikrai labai saugu. O jei jie apgauna tave kažkiek ant kainų - tai jau verslas, pats kaltas, kad derėtis nemoki ir nekoks verslininkas esi 😃😃😃
Book2u parašė:
Sveikos merginos, atsiprašau, įkišiu trigrašį: turiu likusių Lutinus kapsulių, 4 dėž, nepraimtų. Galioja iki 2025 01-03. Dovanoju! Gal atsirastų kokia vilnietė kuri…
Ačiū, kad dalinates ir padedate kitoms merginoms🌹
ilze parašė:
Merginos, gal galite parekomenduoti viešbutuką kuo arčiau Emre klinikos? Ir kokios dabar kainos figuruoja? Ar verta bukinti per booking.com, ar geriau rašyti tiesia…
Paieškokit dar Airbnb, ten kainos geresnės :). Dėl pusryčių nepergyvenkit, kad ir kur bebūtumėt Stambule ant kiekvieno kampo daug kur maitinimo įstaigų yra ir mums tikrai pigu. Aš pusryčius dažnai klinikos restoranėly valgydavau, bet tikrai daug visokių valgyklėlių, tų pačių kebabų, ir skanu ir pigu
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai