Mažylė1 parašė:
Kaip kokybė echoskopo, ar labai gera?
Man irgi tik gleivine matavo, pasiruosimui FET kaip tik☺️
Mažylė1 parašė:
Kaip kokybė echoskopo, ar labai gera?
Banther parašė:
Jūsų stebuklėliui jau 3 mėn, vajei, kaip laikas greitai lekia... 😇🥰🙏 Kaip augate, kaip gyvenate? 🥰🙏
Sveikos merginos
Po antro nesekmingo sodinimo UK, pradedu svarstyti apie Turkijos klinikas. Dar cia turim uzsaldytus du blastukus, 3bb ir 2cc - kokybe tikrai ne pati geriausia, tad svarstome su vyru - dar duoti viena sansa vienam blastukui 3bb, ir jei nepavyks - ieskoti pagalbos kitur, palikti 2cc blastuka ateiciai, jei kada sugalvotume brolio ar sesers (jei zinoma pavyktu), nes nebenoriu tempti laiko jau bergdziais bandymais cia. Siuo metu linkstu ties Turkijos Bahceci klinikos. Skaiciau pirmaji puslapi - kainas visas maciau, bet kaip suprantu - tai senos kainos, o imfliacijai kylant, tikriausiai kainos kitos. Buciau beproto dekinga, jeigu galetume pasidalinti, kas daretes 2023 - ar darotes dabar ten, kiek kainavo viskas? Neiskaitant bilietu ir viesbuciu, vien tik tyrimai, ivf, sodinimas ir kitos reikiamos islaidos susijusios su pagalbiniu. Skaiciau - kad pries tai buvo lietuve kordinatore, gal dabar yra kokia kordinatore, su kuria galeciau pasikalbeti, aptarti situacija? Arba kad ir angliskai snekanti. Ar geriau rasyti tiesiai i klinika ir ten atrasys.
Vasara93 parašė:
Sveikos merginos![]()
Laba, patarčiau UK abu sodinti iš karto.
Bacheri nerekomenduočiau, praeitais metais buvo nemažai nusiskundimų, kelios narės net ten turėtus blastukus persikėlė.
Nuo 2023 m kainos visur už viską stipriai pakilę 😬, nes nuo naujų metų vėl kainynas visai kitoks..., tai reikia tikslintis.
Daugiausia šiuo metu manau vyksta pas Emre, aš pati bandau Memorial klinikoj. Esu kazkada rašiusi palyginimus šių klinikų, gal dar rasi :).
Šiuo metu mano subjektyvi nuomonė yra, jei reikia ieškoti kabliukų stimuliacijoj, rinkčiausi Emre, jei reikia kuo stipresnės labės- Memorial.
Apie Emre klinika jums mergaites papasakos manau, jei bus klausimu del Memorual galyr rasyti man
Vasara93 parašė:
Sveikos merginos![]()
Labas, rinkciausi Emre arba Memorial
mes buvome pas Emre, likome labai patenkinti, viskas paprastai ir aiskiai. Kordinatore kalba rusiskai ir angliskai. Visas paketas 2023 m kainavo 2750e + vaistai apie 500 ( bet cia individualiai nuo situacijos), kuomet vykome isodinimui dar +600 lyg ir uz saldyma ir vaistai apie 200. Lt bandem 3 kartus, pas Emre uzteko vieno vienintelio ir ateiciai liko dar 4 blastukai 4AA kokybe 🌸 linkiu sekmes ir tikrai TR nera baisu kaip as isivaizdavau ir labai ilgai tam brendau 🫣😀
Ocean Ni parašė:
Laba, patarčiau UK abu sodinti iš karto.
As irgi svarsciau apie toki varianta, sodinti du blastukus, nes kokybe ju tikrai ne geriausia, tiesiog nebevarkti ten daugiau jei nepavyks ir uzdaryti ten duris su visam, bet vyras baisiai prigasdintas - nes pries pradedant visa IVF kelia turejome susipazinti su visa programa, ir ten zinoma - labai daug baisybiu pripasakojo apie daugiavaisius nestumus, tai jis grieztai - ne ir viskas, nors as jam bandau paaiskinti, kad jie prastos kokybes ir ne visais atvejais daugiavaisiai nestumai baigiasi blogai, buna kad vienas tiesiog absorbuojamas nestumo metu jei nebesivysto ir tiek. Nors zinoma visokiu atveju buna - pati visai nieko pries dvynukus iskarto, nors ir numanau, kokie sunkumai laukia - bet tiesiog visada svajojau apie didele seima, o ir paciai nebe 25 metai, kad galeciau po vaika kas metus gimdyti ☺️ aciu labai uz rekomendacijas, ateityje jei prireiks i Turkija, manau tikrai patrugdysiu, siuo metu tik stengiuosi susirinkti kuo daugiau informacijos, kiek tam pinigu buti atsidejus (maza ka), kur pasispausti, ir kokius tyrimus vertetu pasidaryti jei tikrai prireiktu. Tarpkitko - skaiciau atsiliepimus apie Bacheri pries valanda, tai labai panasus, i tai ka parasete, ypac keli paskutiniai, kad didziule betvarke ☺️ pas mus problema dar nera labai aiski, tiksliau kaip ir buvo aiski - kiausintakiai, pastoti pavykdavo, tik kad nenukeliaudavo kur reikia - ko pasekoje abu kiausintakiai pasalinti. Vyro turtas idealus, bet is 20 apvaisintu, tik keturi tinkami sodinimui - ir tai, nekokios kokybes - tai ir pradeda lysti visokios mintys. Jusu istorija skaiciau, kad pagaliau isvydote II, bet nevietoje buvo, labai uzjauciu delto 💔 ar tai buvo pirmas bandymas Turkijoje? ☺️
Bar.bar parašė:
Labas, rinkciausi Emre arba Memorialmes buvome pas Emre, likome labai patenkinti, viskas paprastai ir aiskiai. Kordinatore kalba rusiskai ir angliskai. Visas pak…
Sveika. Matau rezultatai neuzilgo isvys dienos sviesa , sveikinimai! 🌹 Turkija visai negasdina manes, vyra siektiek isgasdino, sako ten dantis daro tragiskus, visokias plastines, sakau tu nelygink tu dalyku 😀 pas mus uk vienas bandymas su vaistais apie 6000£, jei jokiu papildomu testu nereiktu, tai sita kaina skamba labai padoriai, prie to pacio dar ir paatostogaut galima siektiek ☺️
Dar norejau paklausti, skaiciau pirmame puslapyje kada vykdavo pirmas vizitas ir sodinimas, 3 menesiai daug max uztrukgdavo. Tai cia tie trys menesiai su visais tyrimais? Ar trys menesiai kazkur jai po visu tyrimu ir pirmojo vizito? ☺️
Vasara93 parašė:
As irgi svarsciau apie toki varianta, sodinti du blastukus, nes kokybe ju tikrai ne geriausia, tiesiog nebevarkti ten daugiau jei nepavyks ir uzdaryti ten duris su …
Tyrimus leido pasidaryti LT susake ko reikia, musu problema buvo mano kiausintakiai visai nepratekami. Biski zemokas amh apie 1,5 vyro turtas geras, lt gavome viena karta tik blastuka 4AA kokybes , o TR visi tokie 😍 tai su tyrimais mes vykome geguzes menesi, liepos 6 ivyko isodinimas
Bar.bar parašė:
Tyrimus leido pasidaryti LT susake ko reikia, musu problema buvo mano kiausintakiai visai nepratekami. Biski zemokas amh apie 1,5 vyro turtas geras, lt gavome viena…
Mano ahm buvo 19 pries pirmaja stimuliacija. ☺️ kiausintakiu jum nerekomendavo pasalinti pries sodinima? Labai greitai viskas buvo, kai kantrybes neturiu - skamba neitiketinai gerai 🙈😀
Vasara93 parašė:
Sveikos merginos![]()
Pas Emre stimuliacija 2250e + 500e vaistai + 150 gimdos nuotrauka. Atvykui isodinimui +500. Rekomenduoja daznai genetinius tyrimus +375 uz kiekviena blastuka, galima ir netirti. Gavome kelis kartus geresnes kokybes blastukus nei lt.
MelynasPaukstelis parašė:
Pas Emre stimuliacija 2250e + 500e vaistai + 150 gimdos nuotrauka. Atvykui isodinimui +500. Rekomenduoja daznai genetinius tyrimus +375 uz kiekviena blastuka, galim…
Aciu! 🙏 ar turejote kelima jau? Kokia jusu nepastojimo priezastis? ☺️
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai