Fustina parašė:
Jetus, gimdysim kartu dar gal, man 23 d. ?
Nespes priiminet utena ??? kai suleksim viena paskui kita ???
Fustina parašė:
Jetus, gimdysim kartu dar gal, man 23 d. ?
...Mamyte... parašė:
Gerai gerai, lekit visos, maziau personalas miegos
Siaip viskas tvarkoj, neturiu nieko pries personala, labai patiko, tik vienintelis dalykas sunervino, ten nuvykus - personalas miega
na bet ir atvykau nakti.
dom. parašė:
Gerai gerai, lekit visos, maziau personalas miegosSiaip viskas tvarkoj, neturiu nieko pries personala, labai patiko, tik vienintelis dalykas sunervino, ten nuvy…
O as labiausiai bijau kad man prasides viskas nakty ? tikiuosi diena bus ???
...Mamyte... parašė:
Ko laukiat?? kaip jauciates??
Laukiam berniuko
o savijauta tai šiaip sau, užspaudė sedimaji nerva, tai skauda ir raisuoju
dom. parašė:
Gerai gerai, lekit visos, maziau personalas miegosSiaip viskas tvarkoj, neturiu nieko pries personala, labai patiko, tik vienintelis dalykas sunervino, ten nuvy…
Visur personalas miega nakty
as gimdziau santariskes akusere atejo ziauriai uzsimiegojus
uogyytė parašė:
Visur personalas miega naktyas gimdziau santariskes akusere atejo ziauriai uzsimiegojus
![]()
Tai as manau :)) Tik kai atvaziuoji gimdyti, toks stresas, nori, kad viskas pavyktu sklandziai, o cia visi miega
Ne, aisku, juokauju, as turbut irgi miegociau.
Bonda parašė:
Laukiam berniukoo savijauta tai šiaip sau, užspaudė sedimaji nerva, tai skauda ir raisuoju
![]()
O man jau nuo 22 savaiciu skauda dubens kaula ? toks slykstus skausmas...
dom. parašė:
Tai as manau :)) Tik kai atvaziuoji gimdyti, toks stresas, nori, kad viskas pavyktu sklandziai, o cia visi miegaNe, aisku, juokauju, as turbut irgi miegociau.
dom. parašė:
Tai as manau :)) Tik kai atvaziuoji gimdyti, toks stresas, nori, kad viskas pavyktu sklandziai, o cia visi miegaNe, aisku, juokauju, as turbut irgi miegociau.
As kai nuvaziavau galvojau greiciau ant gimdymo kedes
dalyvavo ir rezidentes kelios, ir siuvo mane rezidente.. likau labai patenkinta.
uogyytė parašė:
As kai nuvaziavau galvojau greiciau ant gimdymo kedesdalyvavo ir rezidentes kelios, ir siuvo mane rezidente.. likau labai patenkinta.
![]()
Bet su jusu sutikimu rezidentes buna?
...Mamyte... parašė:
Bet su jusu sutikimu rezidentes buna?
Taip. Kai nuvyksti duoda pasirasyt kelius lapus. Kur buna klausimas ar sutinki kad jie dalyvautu..
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai