2023.07.20 16:11 (prieš 2 m.)
Evuka parašė:
Bet kai augini vaiką kasdien,tie 250 tas pats kas nieko,ypač priklauso nuo to koks mėnuo,kokie poreikiai,pas mane du vaikai,iš tėčio našlaičių pensijos gauna 600 pe…
Na bet jei atvirai,kas verčia už uniformas 250€ mokėt jei galima maždaug trigubai mažiau?
Aš pirmais metais irgi dukrai už sarafaną ir megztuką sumokėjau 80€ , nu bet pati kalta ,kad nepasidomėjau, visi perka ir aš paskui į nurodytą parduotuvę. Šiemet už 17 uniformos vienetų (marškinėliai, sarafanai,sijonai, maudymosi kostiumėlis, kelnės, megztiniai, šortukai ir t.t) sumokėjau tuos pačius 80€ bet vat negaila, nes kiekis toks kad pakaks 2 metams.
Buvo fb tema vienos mamos kaip gauna alimentų po 300€ vienam vaikui (vaikai du) ir niekam neužtenka. Nu tai kur užteks kai vaikui iš idėjos pampersus perka po 20€ kai galėtų pirkti po 3-4€ (alergijų nėra) kai maitina tik pirktinėm tyrelėm, nes ji NEMOKA gaminti, nors nedirba ir laiko turi į valias. Drabužiukai tik iš lindex ,next ir t.t nes cituoju " tuose pepco lai perka vargšai, mano vaikas tokio š nenešios" ,o kitoj temoj ieško kas plaukus nudažytų už 200€...
Tai nu nuoširdžiai gaila tų vyrų kurie tokioms moka,nes vienintelis dalykas ką joms reiktų duoti tai į snukį.