TheVi parašė:
Tai dar daug kartų prognozuos. Nebent leliukas echo metu taip aiškiai bus atsisukęs, kad abejonių nebeliks😊
Man abu kartus uztikrintai sake kad mergaite, tikiuosi kad ir dabar nebus uzauges pimpuukas 🤭😅
TheVi parašė:
Tai dar daug kartų prognozuos. Nebent leliukas echo metu taip aiškiai bus atsisukęs, kad abejonių nebeliks😊
Man abu kartus uztikrintai sake kad mergaite, tikiuosi kad ir dabar nebus uzauges pimpuukas 🤭😅
Coliuke147 parašė:
Hehe, jums labiau pasiskė tuomet😁😊
Nes mano nenori rodytis😁
boružėsLaimė parašė:
Man per 21+ savaitės echoskopiją pasakė, kad 91% tikimybė, jog berniukas. Vaisius nelabai norėjo rodytis, bet echoskopuotoja kažkiek išjudino jį pilve, kukulis trup…
Dariausi iš kraujo tyrimus dėl lyties prieš 2 metus,lyg 130 e kainavo 100% nustatė lyti
30kristina30 parašė:
Sveikos merginos 11sav. 4d. Kas galėtu būti😁 draugė prašė paanalizuoti,o mūsų čia daug.
Kaip galima analizuoti, kaip vaikutis formuojasi dar😆 matosi vaikutis nei rankų dar matau.
30kristina30 parašė:
Sveikos merginos 11sav. 4d. Kas galėtu būti😁 draugė prašė paanalizuoti,o mūsų čia daug.
Na mano ginekologas su trečiu nėštumu 11 nėštumo savaitę tiksliai pasakė vaiko lytį, taip kad matyti tikrai įmanoma. Bet žiūrėti turi patyrusi akis ir reikiamu kampu.
Fotkė irgi tokio "ryškumo" kad vaisius atrodo kaip pilkas plėmas juodam fone. Kojyčių net nelabai matos o ką jau kalbėti apie kas tarp jų.
Niuni parašė:
Na mano ginekologas su trečiu nėštumu 11 nėštumo savaitę tiksliai pasakė vaiko lytį, taip kad matyti tikrai įmanoma. Bet žiūrėti turi patyrusi akis ir reikiamu kamp…
Man 12 savaiciu jau mate kad mergyte ir neklydo ☺️ bet turi but geras ehoskopas or gera gine, ir ziuri palei ta teorija nub
Niuni parašė:
Na mano ginekologas su trečiu nėštumu 11 nėštumo savaitę tiksliai pasakė vaiko lytį, taip kad matyti tikrai įmanoma. Bet žiūrėti turi patyrusi akis ir reikiamu kamp…
Na žinokit kiekvienom skirtingai aš 30 savaitėje buvau echo ir man nepasakė lyties tiksliai, nes vaikas pasislėpęs ir daryk ką tik nori😁😁
30kristina30 parašė:
Ne ta poza, kad įmanoma bandyt spėliot būtų 🙂