Lina.linaite parašė:
Pas ka lankotes Utenoje? Gimdziau Utenoje, viskas buvo puiku. Dabar esu persikelus i kota miesta.
Lankausi pas Elena Yuzhik.
Lina.linaite parašė:
Pas ka lankotes Utenoje? Gimdziau Utenoje, viskas buvo puiku. Dabar esu persikelus i kota miesta.
Lankausi pas Elena Yuzhik.
jovitele1993 parašė:
sveikos mamyteskaip galvojate kas pilvelyje gyvena?;) 13+2
Mergaitė 😊
Man per 21+ savaitės echoskopiją pasakė, kad 91% tikimybė, jog berniukas. Vaisius nelabai norėjo rodytis, bet echoskopuotoja kažkiek išjudino jį pilve, kukulis truputį pasikreipė, tai nuotrauka lyg ir užfiksavo lytinius organus. Pradėjau galvoti apie genetinį tyrimą, kuris tiksliai nustatytų vaiko lytį. Nors su vyru sutariame, kad vaiką rengsime neutraliomis spalvomis (jokių stereotipinių rožinių ar mėlynų), bet vis tik tos šimtaprocentinės garantijos man norisi.
boružėsLaimė parašė:
Man per 21+ savaitės echoskopiją pasakė, kad 91% tikimybė, jog berniukas. Vaisius nelabai norėjo rodytis, bet echoskopuotoja kažkiek išjudino jį pilve, kukulis trup…
Norisi norisi žinoti, bet tik dėl lyties darytis tyrimus kosminius tai kažin, jei nuotraukoje užfiksavo, tai gal viskas jau aišku.
O dėl spalvų pasirinkimo rūbuose - kiekvienam savo😊
Vinaeu parašė:
Sveiki, kaip manot čia berniukas ar mergaitė?
Ką daktarė prognozuoja?😊
Leliukas2025 parašė:
Sveikos!
Pasidarėm pirmą aiškesnę nuotraukytę, ar įmanomą ką įžiūrėti?12 sav.
Panašu į berniuką😊
TheVi parašė:
Ką daktarė prognozuoja?😊
Dabar lyg berniuką bet sakė anksčiau kad mergaitė
Vinaeu parašė:
Dabar lyg berniuką bet sakė anksčiau kad mergaitė
Tai dar daug kartų prognozuos. Nebent leliukas echo metu taip aiškiai bus atsisukęs, kad abejonių nebeliks😊
Linkiu kantrybės, nes aš 25 sav lygiai ir dar nežinau, laukiu gegužės ir 30 sav pasakys tikrai didesnį procentrą😊
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai