irena86 parašė:
Niu va pridaviau kraujuka ir rytoj apie 4val sake bus atsakymas
irena86
Luakiam kartu su tavim
irena86 parašė:
Niu va pridaviau kraujuka ir rytoj apie 4val sake bus atsakymas
irena86
Luakiam kartu su tavim
irena86 parašė:
Siandien panikos lyg nebera susitaikiau kaip bus taip pilvuka truputi maudzia tik labiausiai labai bangos aplanko karscio daznai daugiau nieko
lauksim geru hcg rezultatu
laikykis
Neringel parašė:
Lankausi pas visų peikiamą gyd.Usonienę.Man ji patinka,kad ji konkreti,nevynioja į vatą,todėl aš taip greit ir apsisukau su ivf.Man netgi pavyko iš jos šypsena išt…
svarbiausia, kad pati jautiesi gerai, jos priziurima ir kad ja pasitiki, o gydytoja manau viska atliks geraij ir profesionaliai, tad belieka laukti geru rezultatu
sekmes dar kartely
žirniuka parašė:
svarbiausia, kad pati jautiesi gerai, jos priziurima ir kad ja pasitiki, o gydytoja manau viska atliks geraij ir profesionaliai, tad belieka laukti geru rezultatu :…
Ačiū mergaitės labai.Vaikštau dabar Gedimino prospektu,atsipalaidavus,judu link Katedros...geros mintys galvoje...
Merginos, nenusedziu vietoj, man ta diagnoze "meginkit naturaliai 6men." zudo...
Kaip manot gal man reiktu pasikartoti progesterono tyrima, kuomet ciklas naturalus?
Nes argi darytas progesteronas po stimuliacijos ir ovitrelio gali buti blogas? t.y. jis beveik visad bus pakiles ir normose, nes OV bus ivykus deka ovitrelio. m?
Poppy999 parašė:
Merginos, visgi pavede mane BKT matavimas, nesulaukiu nuo sekmadienio menesiniu. Siandien pasidariau hcg - ir rezultatas 177,3pirmas IUI atrodo dave rezultata.…
oooo
smagumėlis
SVEIKINIMAI didžiausi
pasakok viską nuo pradžių - kodėl sakai kad pavedė BT matavimas..?
Neringel parašė:
Lankausi pas visų peikiamą gyd.Usonienę.Man ji patinka,kad ji konkreti,nevynioja į vatą,todėl aš taip greit ir apsisukau su ivf.Man netgi pavyko iš jos šypsena išt…
Vienai merginai usoniene sugebejo atlikti 4 iui prie gimdos pertvaros, laimei, kad ji nepastojo, nes apie 20sav butu ivykes persileidimas. O lankesi pas ja gal 2m. O va zeba per pirma echo pamate, kad kazkas ne taip.
ašša parašė:
Merginos, nenusedziu vietoj, man ta diagnoze "meginkit naturaliai 6men." zudo...
Tai progesterona ir reikia daryti naturiam cikle, nes po ovitrelio nera prasmes
Neringel parašė:
Ačiū mergaitės labai.Vaikštau dabar Gedimino prospektu,atsipalaidavus,judu link Katedros...geros mintys galvoje...
ir teisingai darai, pailsek, atsipalaiduok ir rytoj nueik zvali ir geraij nusiteikusi
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai