Keliautojalaiku parašė:
As irgi nesuprantu. Buvau pasigooglinus kaina, irgi taip galvojau, tai kai vaistinej pasake suma vos nenukritau.
O tai nepaklausėte kodėl internete kainos kitokios?
Keliautojalaiku parašė:
As irgi nesuprantu. Buvau pasigooglinus kaina, irgi taip galvojau, tai kai vaistinej pasake suma vos nenukritau.
O tai nepaklausėte kodėl internete kainos kitokios?
Fiorella parašė:
Griztam prie temos... man vis su leidziami prg sukas mintys, ar ji reikia kasdien leistis ar tiesiog stebeti ir leistis tada kada jau kritimas yra? Ir priminkit nuo…
Is principo taip,kdangi jis geriau savinasi,bet ji sudetinga gauti,Lt nera praktikos ji skirti,nebent istorija yra prasta. Pvz mes-kiek IUI daryta,ivf-prg lyg geras,bet be rezultato. Pasitarus su gyd prisipirkau injekcinio prg ir emiau vartoti kelios dienos pries fet kasdien po viena amp,kartu kombinavau geriama ir vaginalini utrogestana. Uzplakus sirdutei toliau viska naudojau ta pati,nuo 10sav emiau mazinti,nuemiau injekcini ir mazinau utrog,bet prg krito iki 52nmol,tai vel skubiai susileidau dvi,tada po dvieju dienu viena,toliau vartojau utrog 200x3 ,ir injekcini nueniau pilnai dar po 2sav. Dabar,21sav,profilaktiskaindar vartojau 200,ir emiau nuo vakar mazinti su 100.
As turejau itarima,kad man utrog su crinone nelabai savinasi,nenorejau eksperimentuot,tad prisipirkau leidziamo,kruvas cia forume parduoda,easy peasy prisiperki ir sedi ramiai.
Ir prg dinamika stebejau iki 18sav ,ai,reiktu pradet ziuret 5d po pradejimo vartoti prg,ar savinasi,nes per diena nepasimato.
Laeta parašė:
O kiek Jums kiausialasciu ispunktavo? Buna prie hiperstimuliacijos. Bet prg taip pat kelia temperatura.
Išpunktavo nesakė kiek, tik žinau, kad 6 tinkamos buvo.
Aušra81 parašė:
Išpunktavo nesakė kiek, tik žinau, kad 6 tinkamos buvo.
Na,svarbus ispunktuotu kiekis. Jei pilvas puciasi,sunku kvepuoti,kyla temp-skambutis savo gydytojui ir i priemima.
Laeta parašė:
Na,svarbus ispunktuotu kiekis. Jei pilvas puciasi,sunku kvepuoti,kyla temp-skambutis savo gydytojui ir i priemima.
Ačiū Jums už informaciją. Stebėsiu kaip toliau mano organizmas reaguos. Jeigu blogės važiuosiu į priimamąjį arba pasuksiu daktarytei ką daryti.
Aušra81 parašė:
Ačiū Jums už informaciją. Stebėsiu kaip toliau mano organizmas reaguos. Jeigu blogės važiuosiu į priimamąjį arba pasuksiu daktarytei ką daryti.
O kiek tempos? Jei jokių peršalimo požymių ir jokių sunkumų kvėpuoti, o tempa nesiekia 38, tai čia nuo prg ir nereikia nerimauti
Fiorella parašė:
Griztam prie temos... man vis su leidziami prg sukas mintys, ar ji reikia kasdien leistis ar tiesiog stebeti ir leistis tada kada jau kritimas yra? Ir priminkit nuo…
Aš tyriausi nuo 6 dpo kas 4 d. Kai prg krito, tai 2d×2amp susileidau ir trečią d grįžau prie crinono
LaMona parašė:
O kiek tempos? Jei jokių peršalimo požymių ir jokių sunkumų kvėpuoti, o tempa nesiekia 38, tai čia nuo prg ir nereikia nerimauti
37.4, truputį gal sunku kvėpuoti. Bet mane labiau neramina, kad kiaušidė skausminga.
Joje buvo daugiausia priaugę folikulų. Gal dėl to
ji tokia jautri.
LaMona parašė:
Vandeninis jis?
Taip, ir leidžiasi į pilvą. Bet pvz jis man nebuvo toks veiksmingas kaip turkiškas.
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai