jova11 parašė:
Labai tikiuosi![]()
Jova! Dabar neišsisuksi! 🐥🐥
🙏🙏🙏
jova11 parašė:
Labai tikiuosi![]()
🙏🙏🙏
Attendre parašė:
Buvo man kelis kart, tačiau aš kontraceptikų nevartojau, man natūraliai pasišalinoNieko čia baisaus
![]()
Na man irgi keista kazkaip.. As jos iskart paklausiau ar nereikia ateiti echo pries nauja stimuliacija, ji sako, kad ne.. Bet kadangi as labai smalsi, be to pries mmm 5 dienas tepe rudai, tai pati pasiprasiau. Ir bac-cista. Sako, gerai, kad atejai. Net pinigu neeme.. Bet paitikejimas mano dingo ir baime kazkokia imti pradejo
Ievokslis parašė:
Užlipti į 5 aukštą turiu neskubėdama, nes pavargstu.. Šiaip nuovargis jaučiasi. Nedusina.. Aš nelabai suprantu ką dimerai rodo ir kokią įtaką turi.. Kai niekad nesu…
Jei gerai pamenu, tai Dimerai todo, kad kraujotakoje formuojasi kresuliuku ar kresuliukas. Man net ultragarsu rankos venoje rado 0.8mm. Nera gerai jums paciail. Bet dabar manau nesinervinkit. O jus saket, geriat ka nors skystinancio? Jei nieko, tai kol vaistu laukiat gerkit aspirina. Jis ne tik dkystina jis tirbdo trombus.
linaur parašė:
Na man irgi keista kazkaip.. As jos iskart paklausiau ar nereikia ateiti echo pries nauja stimuliacija, ji sako, kad ne.. Bet kadangi as labai smalsi, be to pries m…
Nu svarbiausia pati žiūrėkite ir sekite, ką su jumis daro. Labai gerai, kad nepasitikite
Pas kokią gydytoją?
Rinski parašė:
🙏🙏🙏
O beje kaip pati?Kiek jau sav?
Attendre dar prasinesa,tu tai taip tyliai
Zinau,kad laime megsta tyla,bet pati supranti kaip idomu viskas
Attendre parašė:
Nu svarbiausia pati žiūrėkite ir sekite, ką su jumis daro. Labai gerai, kad nepasitikitePas kokią gydytoją?
Pas Lina Ciaplinskiene. Patinka ji man-maloni, svelni, bet esme juk, kad butu pasitikejimas, o jo nebelabai yra. Mastau, kad gal reikia pakeisti, nes blogas mano nusiteikimas tai tikrai nepades pasiekti rezultato
linaur parašė:
Merginos heeelp!
Gal galit man rekomenduoti rupestinga ir sekminga gydytoja Kaune, pas ka galeciau …
Na siūlyčiau eiti pas Žėbą į Motina ir vaikas. Gausite profesionalią pagalbą
jova11 parašė:
O beje kaip pati?Kiek jau sav?Attendre dar prasinesa,tu tai taip tyliai
Zinau,kad laime megsta tyla,bet pati supranti kaip idomu viskas
![]()
Ryt 13sav. Niekam nesakom. Kadangi nieks iš mūsų to nesitiki, tai nieks nepastebi ir neįtaria, o dėl šiek tiek suapvalėjusių formų ir krūtinės- taktiškai tyli 😎
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai