Spurguspurga parašė:
Tai ok vadinasi du ikelus didesni sansai , kad vienas nenunyks?
Ne, nedidesni.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSpurguspurga parašė:
Tai ok vadinasi du ikelus didesni sansai , kad vienas nenunyks?
Ne, nedidesni.
Aurora_G parašė:
Ne, nedidesni.
Tai norit pasakyt tikimybe , kad bus sekmingas kartas yra visiskai vienoda jei bus keliamas tik vienas embrio arba embrio plius 5dienu blastocista?
šyPsenė parašė:
Kaip ne didesni jei didesni, kiek merginu dabar nesilauktu jei butu kelusios tik po viena.
As suprantu arba nesilauktu arba lauktusi visos dvyniu ar tryniu (jei kele 2ar3)
Spurguspurga parašė:
Tai norit pasakyt tikimybe , kad bus sekmingas kartas yra visiskai vienoda jei bus keliamas tik vienas embrio arba embrio plius 5dienu blastocista?
1ivf is 3-ju sodintu, liko 1. Tai, pagal nares pamastymus, as buciau nescia,tik po 3ivf 🙈
Manau, suprantam kokios dozes hormonu vartojam ir kokios pasekmes nuo ju gali buti. Tad TA IVF CIKLA, ir daro viska, didina sansus, kad nestumas butu
Spurguspurga parašė:
As suprantu arba nesilauktu arba lauktusi visos dvyniu ar tryniu (jei kele 2ar3)![]()
Skaitot mano mintis, ta pati norejau sakyti 😀
Aurora_G parašė:
Ne, nedidesni.
Jūs nepykit, bet pati sau prieštaraujat
paskaitykit savo paskutinius komentarus dar kartą.. jeigu vienas TOP embr/blast.iš įkeltų 2 ar 3.. ir kiti nunyksta, tai kaip keliant 2ar 3 gali nepadidinti pastojimo TĄ ciklą?
kas gali mane patikinti kuris iš pasirinktų embr/blastukų yra tas TOP, kad sodinti tik 1?
gal man įsotins visai ne TOPą, nors visų 2ar3 kokybė duotuoju momentu super!
Sviestas-sviestuotas... aš tada jau būčiau po 9 ar net 10-11ivf, o ne po 3ivf..
merginos, paskutiniu metu matau daug dziaugsmo forume, nemazai merginu pasieke norimo rezultato. O man siandien labai liudna diena, dabar 10DPI po FET ir gavau atsakyma 2,44 HCG, buvo kelti 2 blastukai 4aa kokybes.. Tai antras musu bandymas, bet ir vel nesekmingas..Turim neaiskios kilmes nevaisinguma, todel sunku patiketi, kad net geros kokybes blastukai nesitvirtina.. 😢😢😢
Spurguspurga parašė:
Taip. Jus neskaitot, ka as rasau. Sekmingas kartas priklauso ne nuo ikelti embrio skaiciu, o nuo ikeltu embrio kokybes IR palankiu salygu. Toks vaizdas, kad jus visos isitikinusios, kad keliami embrio yra sveiki, grazus ir visi 100% turi impalntuotis. Gamtoje taip nera! Keliant 3 is kuriu gal tik vienas turi teisnga genetine info suderinama su gyvybe o gal ir visi, o gal nei vienas, ir sakyti, kad keliant daugiau nei viena vienu metu yra didesne tikimybe pastoti yra klaidinga, nes ji nera didesne, didesnis tik bandymu skaicius ir ilgesnis laukimas iki to teigiamo.
Aurora_G parašė:
Taip. Jus neskaitot, ka as rasau. Sekmingas kartas priklauso ne nuo ikelti embrio skaiciu, o nuo ikeltu embrio kokybes IR palankiu salygu. Toks vaizdas, kad jus vi…
Tai jus neskaitot ka mes visos rasom
priestaraujat savo pacios zodziams,kad ir sitam poste
ok jei negaila beganciu metu ir yra laiko , finansu , o ir sveikata leidzia kelis metus is eiles i save varyt chemija, hormonus galima po viena kilnot , kad ir 5 kartus laukiant tos top kokybes.
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai