Anelle parašė:
Tas jų puslapis jau kelis menesius neveikia, aš gydytojai rašiau ir klausiau kainų, be ryšio visiškai
o gyd atrase jums kainas?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAnelle parašė:
Tas jų puslapis jau kelis menesius neveikia, aš gydytojai rašiau ir klausiau kainų, be ryšio visiškai
vazonelis1 parašė:
Man atrašė, nes darėm assissted hatching ir terpę talpinimo, visiškai nauji dalykai man, tai reikėjo bent maždaug preliminariai kainos. Visa kita jau žinojau
Austeja_ parašė:
rudos išskyros merginoms būna ir nuo Crinone. Jei skaičius nebus paaugęs - deja, taip, tai nieko gero nežada. Linkiu, kad jis būtų puikus!
Crinone nevartoju. Bet hcg padidėjo, 500. Tai gal pavyks ❤️
Anelle parašė:
Man atrašė, nes darėm assissted hatching ir terpę talpinimo, visiškai nauji dalykai man, tai reikėjo bent maždaug preliminariai kainos. Visa kita jau žinojau…
Primink, kokios kokybes tau kele?
Possi parašė:
Primink, kokios kokybes tau kele?
4aa ir 4ca, hatchingas tik geresniam darytas
vazonelis1 parašė:
Gal žinot kada NW planuoja paskelbti internetiniam puslapyje kainas? 🤔🤔🤔🤔🤔
Man dar rugsėjo pradžioj sakė registratūroj, kad greitu metu sukels kainas 😀 kažkaip ilgokai trunka tas greitai
lizaMthfr parašė:
Merginos, labas. Gal kas zino, ar gruodi Norwey klinikoj irgi buna, kad uzsidaro laboratorija ir nevyksta stimuliacijos, kaip Santariskese. Ar ne?
Neužsidaro, praėjusį sezoną tikrai buvo kam ir Kūčių išvakarėse darė punkcijas, ir tarpušvenčiu kėlė blastukus
gali nebent gydytojas jūsų atostogauti tai čia jau teirautis vizito metu būtų geriausia
Anelle parašė:
Ar nebus ir pas jus dvynukai 🥰, nes hcg aukštas, bent jau man taip atrodo, kad labiau ne dvigubėjo, o beveik trigubėjo kas antrą dieną.
Anelle parašė:
Man ir panašu į dvynukus😍
Anelle parašė:
Man atrašė, nes darėm assissted hatching ir terpę talpinimo, visiškai nauji dalykai man, tai reikėjo bent maždaug preliminariai kainos. Visa kita jau žinojau…
Ir kiek kainavo? Cia NW?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai