Karolina12345 parašė:
Dalinosi nare Sugalvojau straipsniu Latvijos kliniku temoje.
Kaip griežtai.
Kazkur lyg skaičiau kad ir padejęs jis yra...
Man LV pvz tai pinigu melžimas totalus atrodo
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįKarolina12345 parašė:
Dalinosi nare Sugalvojau straipsniu Latvijos kliniku temoje.
Kaip griežtai.
Man LV pvz tai pinigu melžimas totalus atrodo
Eivilė parašė:
Kaip griežtai.
Nenoriu kartotis, bet LT savarankiskai tyrimams ir konsultacijoms isleidau 3000 eur plius kompensuojamiem ivf 3000 eur. Tai as priesingai - gailiuosi, kad Rygos neatradau anksciau
Žakė parašė:
As siandiem buvau NW Kaune pas Z. Uzsimine apie kiauscialasciu aktyvavima, cia tas aktyvavimas kalcio druskomis? Ar ne taip supratau?
Kaune NW šeštadienį padaro kraują, tik reikia kuo anksčiau priduot, kad spėtų kurjeris paimt.
Monika321 parašė:
Gal žinot kada Žurman šia savaite dirba,ryte ar po pietu?NW😊
Žurman tik Kaune dabar dirba. Kiek žinau, skirtingom dienom, skirtingais grafikais dirba. Bet kasdien.
Vasara93 parašė:
Aciu![]()
![]()
Aš tai irgi pritariu nuomonei dėl pabraižymo. LT, ypač Santarose "kiša" jį visoms, reikia nereikia. Tipo pankenkti negali, o pakelia "kibimo" procentą... bet čia labai paviršutiniška. Kol nežinai gimdos uNK, ar imuno bėdos yra (kurių LT irgi neskuba ieškoti) gali tuo pabraižymu tik įaudrinti imuno reakciją, kai gal kažkam kaip tik reikia raminti...
Man yra darę 2-3 pabraižymus, kibimai abu buvo be pabraižymu, tai mano atveju visai nekoliaravo su sekmingu kibimu, kibo kai pagaliau gerus embryo gavom. TR nedaro nei vienoj klinikoj kiek žinau.
Tai jei žemi uNK, viskas ok, gal ir padės kažkiek tas pabraižymas, bet taip visiem kaip kokiam konvejery ji skirti... man tai nelabai...
Karolina12345 parašė:
Nenoriu kartotis, bet LT savarankiskai tyrimams ir konsultacijoms isleidau 3000 eur plius kompensuojamiem ivf 3000 eur. Tai as priesingai - gailiuosi, kad Rygos nea…
Karolina, o pas tave nebuvo taip, kad po Darinsko crossmatch buvo neigiamas, o pas F teigiamą po LIT gavot?
sugar9 parašė:
Karolina, o pas tave nebuvo taip, kad po Darinsko crossmatch buvo neigiamas, o pas F teigiamą po LIT gavot?
Aha, po Darinsko LIT crossmatch neigiamas. Po Rygos LIT - teigiamas, suveike.
In94 parašė:
O ka tas duoda kiaušialasčiu aktyvavimas? Čia jau po punkcijos ar prieš punkcija?
Bandykit šitoj grupėj paieškoj suvest kiaušialąsčių aktyvinias Ca druskomis. Įtariu nemažai mano "paklodžių" išmes 😃🙈.
Suvedžiau google LT kalba, tai išmetė tik mano įrašą 🙈.
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-52/page/176
Na bet anglų k tikrai daugiau info galima rasti :).
Komanda parašė:
O koks crossmatch tyrimas su vyru? LIT nebenaudosite dėl KIR AA? Aš priešpaskutinį kartą turėjau cikloferoną ir LIT, paskutinį kartą dar turėjo veikti cikloferonas …
Mes daremes 3 LIT ir crossmatch nebekartojom.
Karolina12345 parašė:
Aha, po Darinsko LIT crossmatch neigiamas. Po Rygos LIT - teigiamas, suveike.
O jus jau ir pastojot? 😲 kazka praleidau kad suveike
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai