El_ze parašė:
As turiu viena saldyta, planavau pasiimti vasari/kova. Nors jau turim 2 vaikus po 2 IVF, bet sazine ir nuojauta man neleido net pagalvoti apie naikinima ar donavima…
O kiek jums metu?
El_ze parašė:
As turiu viena saldyta, planavau pasiimti vasari/kova. Nors jau turim 2 vaikus po 2 IVF, bet sazine ir nuojauta man neleido net pagalvoti apie naikinima ar donavima…
O kiek jums metu?
September7 parašė:
O kiek jums metu?
Dabar 38, po 4 men bus 39
El_ze parašė:
Dabar 38, po 4 men bus 39
Oi pats tas
September7 parašė:
5 diena tik 2 pasieke is 7 embrionu, o ispunktavo tai normaliai net 15, deja tik 10 brandziu buvo. Kurioj klinikoj daret?
Santarose. Man 2 kėlė 3d ir vieną 5 dienų. Daugiau ir neliko,bet 1 jau 3čią gimtadienį tuoj švęs kartais ir nedaug užtenka, aišku, gerai, kai lieka šaldymui.
Phase2 parašė:
pamenu vyrui sakiau, kad pamatyčiau vaiką panašų ir galvočiau ar maniškis čia dovanotas, norėtūs susipažint ir visa kita.
Tikrai yra psichologiniu niuansu, manau ne kiekvienas gali priimti sita sprendima...
Pienės_pūkas parašė:
Amh tik 0.4yra kaip pavyko su tokiu mažu? Iš kelinto karto? Jaučiu, kad mums čia maža sėkmės tikimybė su tuo antru IVF...
Svarbiau kiek folikulų stebi apžiūrų metu žinoma, su mažu rezervu būna ne taip gerai reaguojama į stimuliacijas, bet čia dar nėra lemiamas rodiklis, svarbūs tiek kiti hormonų skaičiai tiek kitos aplinkybės. Yra tema "Mažas AMH", galite ir ten pasiskaityti patirčių
Pienės_pūkas parašė:
Amh tik 0.4yra kaip pavyko su tokiu mažu? Iš kelinto karto? Jaučiu, kad mums čia maža sėkmės tikimybė su tuo antru IVF...
Mano AMH prieš pirma buvo 0,66 turim sūnu ir dar turim šaltuku dabar nežinau net koks būtu
Pienės_pūkas parašė:
Prieš pirmą ivf mano amh buvo 0,6. Bet va dabar laukiuosi po 3 ivf, išpunktavo 3 ir visos 3 apsivaisino 2 kėlė šviežiam, nepavyko. O va per visą ivf kelią likusi viena snaigutė duodasi pilve.
Pagerkite vitaminų, pagyvenkite sveikiau ir nepraraskite vilties ❤️