September7 parašė:
Pas ka NW lankotes? Mano AMH pakankamai aukštas pagal amžiu, tik kad kokybe matyt nekokia![]()
Vaigauskaitę ir Gricių. Na, jeigu folių pas Jus būna pakankamai daug, tai kiaušialąsčių kokybę galima kažkiek pagerinti su papildais 😀
September7 parašė:
Pas ka NW lankotes? Mano AMH pakankamai aukštas pagal amžiu, tik kad kokybe matyt nekokia![]()
Vaigauskaitę ir Gricių. Na, jeigu folių pas Jus būna pakankamai daug, tai kiaušialąsčių kokybę galima kažkiek pagerinti su papildais 😀
Nesulaukianti parašė:
Pas mane būna tik 5-6 folikulai dėl mažo AMH, tai konsultavausi su Memorial klinika, tai sakė, jog jie nemano, kad būtų daugiau folikulų, nes vaistų dozės pagal tyr…
Kad ir 5-6 foliai, bet rezultate galetumete tureti 2-3 blastukus geresnes kokybes.
Mes lt gavom 10 kiausialasciu is ju buvo 4bb ir 3cc, tr gavom 9, o blastukai viso keturi 5aa, 5ba, 5bb ir 3bb. Silpniausias atkrito po pgta. Du is ju auga pilvelyje. Pries tai ir vitamunu pavartojau, bet skirtumas kelis kart geresnis.
MelynasPaukstelis parašė:
Kad ir 5-6 foliai, bet rezultate galetumete tureti 2-3 blastukus geresnes kokybes.
Aš nusprendžiau nesiblaškyti, nes su mažu AMH niekur stebuklų nebūna. Užteko man taip išgirtos IVF Riga, kai net vaistų nesugebėjo tinkamai parinkti, nesiklausė, kai sakiau, kad Pergoveris veikia gerai, o man sakė nesąmonė, finale buvo pasiūlyta daryti punkciją dėl vieno folikulo ir kiaušialąstę šaldyti, nes pasak F daugiau folių ir nereikia tikėtis. Tad pradėjau labai kritiškai žiūrėti į visas išgirtas klinikas, nes manau, kai pavyksta visos giria, bet tikrai yra atvejų, kai nepavyksta ir Turkijoje n kartų, tačiau apie tai mažai kalbama 😀
Nesulaukianti parašė:
Aš nusprendžiau nesiblaškyti, nes su mažu AMH niekur stebuklų nebūna. Užteko man taip išgirtos IVF Riga, kai net vaistų nesugebėjo tinkamai parinkti, nesiklausė, k…
Turkai nesigilina į imuno reikalus (kas kai kuriom, pvz man turint KIR AA, yra labai svarbu kalbant apie implantaciją), tai reikėtų tą įsivertinti. Todėl kartais net ir su PGT praėjusiais embrionais nepavyksta. Čia vienintelis faktorius, kodėl dar negaliu šimtu procentų nuspręsti, kad renkuosi TR.
Bet, kad embrionų geresnės kokybės gaunama tai tikrai.
Jau kuris laikas bendrauju ir su TR ir Ryga ir beveik kiekvienu klausimu (pvz. vyro varikocelės operacija, ERA testas, KT dėl cistos, imuno gydymas) jų nuomonės ir taikoma praktika išsiskiria. O kurie teisesni kas ten žino, gal vienoj vietoj vieni labiau, kitoj kiti
O kur jus antra ivf atlikot? Kas kazin labiausiai prisideda prie tokiu geriu embrionu? Laboratorija?
Eivilė parašė:
O kur jus antra ivf atlikot? Kas kazin labiausiai prisideda prie tokiu geriu embrionu? Laboratorija?
2ivf nw, 3ivf tr..manau viskas kompleksiskai,vitaminai, gera stumuliacija,gera laboratorija
Nesulaukianti parašė:
Aš nusprendžiau nesiblaškyti, nes su mažu AMH niekur stebuklų nebūna. Užteko man taip išgirtos IVF Riga, kai net vaistų nesugebėjo tinkamai parinkti, nesiklausė, k…
Tikrai buna, kad nepavyksta, neneigiu to..bet labai daug istoriju prisiskaiciau su sekmingom istorijom kai tr galu gale pavyko, mane tas motyvavo...o ka girdziu apie F bent paskutiniu metu-tai totaliai gryba pjauna..bet aisku, turite pati pajausti ir tiketi kur jums atrodo geriausiai..
2ivf nw, 3ivf tr..manau viskas kompleksiskai,vitaminai, gera stumuliacija,gera laboratorija
O kokius vitaminus rinkotes ir kodel? Gal galit pasidalinti?
September7 parašė:
O kokius vitaminus rinkotes ir kodel? Gal galit pasidalinti?
Cia ka rekomendavo gydytojas, pagerinti kokybe. Min 2-3men reiktu pavartoti
The recommended dosages are Coenzyme q10: 400 mcg/day, Omega 3: 2000 mg/day, and Melatonin: 3 mg/day
Melatonin should be taken around 10 pm and fish oil before going to bed at night
For your husband:
Coenzyme q10: 400 mcg/day, Omega 3: 2000 mg/day, and Vitamine E: 600 per day