laukimėlis_1 parašė:
Šiandien 7 diena po įkėlimo, ką tik pasidariau😭🥹
Koks ryskus jau
sveikinimai
man vienas testas ryskiau nei kitas jautrus
šiandien 9 dpi 
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįlaukimėlis_1 parašė:
Šiandien 7 diena po įkėlimo, ką tik pasidariau😭🥹
Koks ryskus jau
sveikinimai
man vienas testas ryskiau nei kitas jautrus
šiandien 9 dpi 
meile0823 parašė:
Koks ryskus jausveikinimai
![]()
man vienas testas ryskiau nei kitas jautrusšiandien 9 dpi
Ryt hcg tyrimą darysitės gal?
laukimėlis_1 parašė:
Ryt hcg tyrimą darysitės gal?
Dariau šiandien, laukiu atsakymu
Julyyy parašė:
labutis! Dar tik tyliai dziaugiames ir laukiam pirmo echo. Cia buvo paskutiniai musu blastukai, uzsaldyti i viena vamzdeli (3cc ir 2cc). Visiskai nesitikejome, bet …
Labai džiaugiuosi už jus! Linkiu, kad sėkmingai būtų įsikibę iki galo!
irmyte7 parašė:
Labai džiaugiuosi už jus! Linkiu, kad sėkmingai būtų įsikibę iki galo!![]()
aciu ♥️
Šiandien man paskyrė ir Cetrotide, paminėjo, kad jis skaudus. O reikia jį ištraukus palaikyti kambario temperatūroje? Galvoju gal tada jis būtų švelnesnis 🤔 Bet dieve kaip jis mane gazdina, nesu jokių vaistų ištraukiamų naudojusi, atrodo ar man pavyks 🫣 Beje 11 folikulų kol kas turiu, įvairių dydžių sakė.
auryte777 parašė:
Šiandien man paskyrė ir Cetrotide, paminėjo, kad jis skaudus. O reikia jį ištraukus palaikyti kambario temperatūroje? Galvoju gal tada jis būtų švelnesnis 🤔 Bet die…
Man irgi israse nuo rytojaus, skaudus jisai ir melynes lieka, bet pakenciama
kada kitas vizitas, man treciadieni, beje irgi apie 11 foliu mate.
September7 parašė:
Man irgi israse nuo rytojaus, skaudus jisai ir melynes lieka, bet pakenciamakada kitas vizitas, man treciadieni, beje irgi apie 11 foliu mate.
Aš jau šiandien turiu leistis, tikriausiai dėl to, kad yra didesnių folikulų jau 🙂
O atvykti taip pat sakė trečiadienį.
O odą reikia taip pat suimti kaip leidžiantis gonal ar bemfolą? Galvoju kaip viską padaryti su viena ranka 😃
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai