2025.05.29 15:09 (prieš 11 mėn.)
GabiTea parašė:
Labai džiugu,gražaus Jums laukimo😍
Pas mus azoospermija. Pradėjome kauno klinikose kelią,tačiau kadangi vestuvės mūsų…
Mes savo lelių pradėjom planuoti 2023m. rugsėjo mėn. Bandėm naturaliai apie 9men gal-nepavyko ,tada 2024m. Birzeli nuejau pas savo ginekologe, padare man hormonus visus,pasiule vyrui pasidaryt spermograma. Mano visi tyrimai buvo geri,o vyro deje ne,sugere vitaminu kursa pamenu,pakartojo spermograma,rezultatai nepagerejo ir tada 2024m.lapkricio men. pirma kart nuejom pas vaisingumo spec. 2025m. sausio men atliko man punkcija, o balandzio 21d. ikele musu zirniuka.
Sis kelias tikrai nera lengvas, manau labai svarbu yra pasiruosti pirmiausia psichologiskai. As buvau labai pasiruosus save visam siam keliui(nes kai problema pas vyra,tai vyrui viskas ka reikia padaryt- priduot sperma per punkcija😁)tiesa, nesidomejau pries tai niekuo,nei kaip vyksta,nei kokie protokolai taikomi ir pan. Ir iki siol nieko nezinau
pasitikejau gydytoja,kuria rinkomes atsakingai.
Dabar kalbam su vyru ir gailimes tik vieno, kad nesikreipem pagalbos anksciau.
Siuo metu aisku dar viskas labai trapu,dar garsiai nesidziaugiam.
Apie visa ivf kelia kuri einame nepasakojom niekam, iki siol niekas ir nezino,ir neplanuojame niekam is savo rato apie tai sakyti,net patiems artimiausias-tiesiog priemem toki sprendima kartu su vyru,kad viska isgyvensime tik dviese.💖 todel visoms einancios si kelia, labai linkiu pasitikejimo savimi bei stiprybes💖