Inanana parašė:
O kazka paskyre gerti nuo cistu?
Ne. Šitos turėtų pačios išnykt
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
O kazka paskyre gerti nuo cistu?
Pienės_pūkas parašė:
Tai geltonkunio cistos? Man ir sake turetu su mm isnykti, kai rado pries FET, bet neisnyko, tai tiesiog ispunktavo ja, kad nereiktu atkelti FET
Vasara93 parašė:
Tai as ir svarstau, ar 48val ne per mazas tarpas, ar geriau linkti link kokiu 60-72val
3 paros butu geriau. Gali vyras ir vienas namu dabus pasidaryt, nebutinai jusu reikia 🤭
Ocean Ni parašė:
3 paros butu geriau. Gali vyras ir vienas namu dabus pasidaryt, nebutinai jusu reikia 🤭
Tai pasidarys pasidarys, jau kordinatorei parasiau, tai patvirtino, kad siandien pasidarbuot ir susilaikyt iki penktadienio 🤭
MyHope parašė:
Krito nuotaika juodai. Is 16 liko 5 .. ar liks kas -nusiteikiau blogiausiam jau ..
Net perejau puslapiu atgal pasitikslinti, kada punkcija buvo, vakar kaip suprantu. Nu dabar belieka tiketis, kad daugiau ir nebeatkris. Liko tik tiek, nes neapsivaisino ar kaip? Nezinau ar nuramins, bet pas mane istisai tiktoke algoritmas meta visokius video, susijusiais su IVF, tas lenteles, kur moterys dalinasi savo rezultatais - kiek ispunktuota, kiek brandziu, kiek apsivaisino ir kiek blasto. Tai galiu patikslinti, kada punkcija buvo daznu atveju is mazesnio kieko lieka tiek pat, nei kad is didesnio. Pvz is koki 18 kiausialasciu lieka 3 embrionai, ir tiek pat lieka is kokius 7 kiausalasciu. Dabar belieka tiketis ir laukti, nes daugiau jau nieko nepakeisit. O kelimas planuojamas svieziame cikle ar saldys?
MyHope parašė:
Krito nuotaika juodai. Is 16 liko 5 .. ar liks kas -nusiteikiau blogiausiam jau ..
Isiterpsiu, nezinau Jusu visos istorijos, bet nenukabinkite nosies. Mano atveju is keturiu ispunktavo 3, visos uzaugo iki 5 d. 🙂 o jau buvau visai nurasius 🙂
Vasara93 parašė:
Net perejau puslapiu atgal pasitikslinti, kada punkcija buvo, vakar kaip suprantu. Nu dabar belieka tiketis, kad daugiau ir nebeatkris. Liko tik tiek, nes neapsivai…
Saldys,nes leidausi gonapeptyl. Ne ovitrele. Esdradolis didelis.. paskyre ne ovitrele,kita vaista. Ir sake saldys. Nekels. Uf... susinervinau ,bet ka pasieksiu su nervais. Nieko.. bus kas bus. Lieka laukti. Bent kazkas liktu is tu 5 butu gerai..
AgnėVas parašė:
Isiterpsiu, nezinau Jusu visos istorijos, bet nenukabinkite nosies. Mano atveju is keturiu ispunktavo 3, visos uzaugo iki 5 d. 🙂 o jau buvau visai nurasius 🙂
Dekoju 🙂🥀 lauksim.. 🙏
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai