LaRosch parašė:
Antrinu, man irgi tas pats būdavo su endometritu![]()
Aš teisingai suprantu, kad nustatyti endometritą, reikia daryti gimdos biopsiją? Kur LT patartumėte atlikti tyrimą?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLaRosch parašė:
Antrinu, man irgi tas pats būdavo su endometritu![]()
Aš teisingai suprantu, kad nustatyti endometritą, reikia daryti gimdos biopsiją? Kur LT patartumėte atlikti tyrimą?
Frezija parašė:
Na o man siandien 6 diena po kelimo, testas baltas irgi![]()
Mano testas 9dpi metė vos vos matomą vaiduoklį, ryt kartosiu kraują, kad būtų po dviejų parų.. aišku, vilčių mažai, bet o gal..
o pas jus gal tiesiog per anksti, kaip ir aš 6 d. pasidariau baltas, 9 dieną jau yra šešėlis
Viltix parašė:
Tai tik NW daro, daugiau kiek zinau niekur. Arba Rygoj. Taip gimdos biopsija, bet ji uztrunka max pora min.
Jurgita @ parašė:
Ne aš daugiau nesidariau jokių testų,bet šiaip savijauta mano tokia įdomi,skrandis ne toks,tai nežinau nežinau kaip čia bus, ar čia stresiukas paįtakoja tokią savij…
Jurgita, jums šiandien kraujas, tikiuosi bus teigiami rezultatai, pasidalinkit
Viltix parašė:
Mano testas 9dpi metė vos vos matomą vaiduoklį, ryt kartosiu kraują, kad būtų po dviejų parų.. aišku, vilčių mažai, bet o gal..
Gal dar per anksti, tik jau sansai mazeja
Bet zinoma buna visko
Viltix parašė:
Baltijos Amerikos klinikoje daro ir Northway, na arba jau Rygoje, kur galima ir daugiau visokių tyrimų pasidaryti
Frezija parašė:
Na o man siandien 6 diena po kelimo, testas baltas irgi![]()
6dpi, tai kiek cia mazdaug galetu buti dpo naturaliam cikle?
Man 9DPIUI, testas tuscias
FoxLady parašė:
6dpi, tai kiek cia mazdaug galetu buti dpo naturaliam cikle?
11DPO butu ;) Tai jusu dar anksti, jums 4dpi
The Sea parašė:
Sveikos! Tos kurios darėtės biopsiją NW ar ėjote po ovuliacijos 7d ir kaip sekėte tą ovuliaciją? Man gydytoja persiuntė informaciją iš laboratorijos, kurioje atliek…
O cia LT? Daro jie EMMA? Daro jau radau, cia jus ta TRIO darysite Vilniuje uz 1030e?
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai