N.E.R. parašė:
Kokia daktarė priėme? Nenorėjo apžiūrėti?
Apžiūrėt tai apžiūrėjo rezidentė
Santariškių g. 2, Vilnius, VilniusN.E.R. parašė:
Kokia daktarė priėme? Nenorėjo apžiūrėti?
Apžiūrėt tai apžiūrėjo rezidentė
Žieminukė parašė:
Apžiūrėt tai apžiūrėjo rezidentė. Buvo šalia pagrindinė akušerė man jos neprisistatė. Reikės pasižiūrėt paskui esveikatoj.
Žieminukė parašė:
Sveikos, šiandien buvau akušerijos priėmime. Pasitikrint... Aš nebenoriu tau grįsti... Bet žinau, kad reikės grįsti naiviai tikiuosi dirbs kita pamaina kai grisiu …
Žieminukė parašė:
Sveikos, šiandien buvau akušerijos priėmime. Pasitikrint... Aš nebenoriu tau grįsti... Bet žinau, kad reikės grįsti naiviai tikiuosi dirbs kita pamaina kai grisiu …
Tai negrįškit, kas jum ten liepia. Aš nesuprantu tokiu žmonių. Jum ten blogai tai yra kitur kur gimdyti. Kam čia toks susireikšminimas. Kam gerai ten ir gimdo o galu galia yra privačios. Manau norite viešbučio sąlygų ir išsidirbinėjate.
Žieminukė parašė:
Aš taip pay sykį buvau, nors atrodo be reikalo, ber mane ramino, paklausė ar dar las nors negerai. Patikrino nuodugniai, taip pat santatų ginekologas sako, jeineramina ir jauti kažkas negerai, geriau nuvykti ir nusiraminti žinant kad viskas gerai.
Veronika99 parašė:
Aš taip pay sykį buvau, nors atrodo be reikalo, ber mane ramino, paklausė ar dar las nors negerai. Patikrino nuodugniai, taip pat santatų ginekologas sako, jeineram…
Būtent. Aš kai turiu patologijų. Jus irgi kaikurios super draugiškos, kad tik užsipulti... Ačiū labai malonu!!!!
Žieminukė parašė:
Būtent. Aš kai turiu patologijų. Jus irgi kaikurios super draugiškos, kad tik užsipulti... Ačiū labai malonu!!!!
Na aš taip pat turiu patologijų, kaip akušerė sakė ,,visą puokštę" bet esmė ne klinikose. Na taip jau nutiko, bet dėl to gyvenimas neturi sustoti, mes irgi būnam gal kažką įžeidžiam net nežinodami, o dar geriau kai nusprendžiam apie žmogų ką jis galvoja vien iš to kaip žiūri. Neatitiko jūsų auros. Bet ji gydytoja, ne draugė. Praėjo ir pamirškit ją. Ir merginos tikrai tiesą sako, dauguma perdėtai reaguoja ir interpretuoja apsilankymus, vien dėl to kad dedame per daug vilčių. Ir 98% priklauso nuo mūsų požiūrio.
Veronika99 parašė:
Na aš taip pat turiu patologijų, kaip akušerė sakė ,,visą puokštę" bet esmė ne klinikose. Na taip jau nutiko, bet dėl to gyvenimas neturi sustoti, mes irgi būnam ga…
Pasakysiu iš savo pusės, sakot nuo požiūrio priklauso, tai tikrai ne, yra gydytojai, o yra žverys, kur nežinia kaip pateko į mediciną. Gulėjau dėl medikamentinio nėštumo nutraukimo, 20 sav. neštumo, patologijos sunkiai suderinamos su gyvybe, vaikas lauktas 5 metus po sunkaus ir ilgo gydymo, sąrėmiai kankino nuo kažkur 10 ryto, o 18 pakvietė apžiūrėti, apie grybuma tyliu, suprantu, kad ne masažui atėjau. O kai paklausė ar skauda sakau na taip, kenčiu, sako oj ne, tau turi taip skaudėt kaip niekada gyvenime neskaudėjo! Ant sienų lipt turi. Pasakyta buvo su tokių pasityčiojimu, juoku. Apie moralinę būklę jau nekomentuosiu kokioje buvau ir fiziškai jau po 4 dozių cytotec man buvo tikrai skaudžiai. Pasakė nieko su tavim nebus, ryt iš naujo viskas! Pagimdžiau apie 22 val. Daugiau ji net apžiūrėt neatėjo. Suprantu, ne spa, ne atostogos, bet gydytojai pasitaiko žiaurus. Per 7 metus lankymosi pas ginekologus sutikau aibę gydytojų vien Santarose, tai kai gydytojas yra ok, tai ir viskas buna ok, o kai ateina tokia gydytoja, kuri net tokiu momentu nesakau, kad draugė man turi tapti, ne, bet empatiška turi būti. O dėl patologijų, anamnezės - be abėjo niekas neverčia ten važiuot, bet jei rekomenduoja Santaras, ar ten Kauno klinikas, tai pasiklausai ir važiuoji. Net dėl gestacinio ir aukšto spaudimo keli gyd. rekomendavo Santaras, o toliau pati nuspręsk kur važiuot. Ir visur visokių pasitaiko. Ir Antakalnį ir VGN. Bet joks požiūris nepadės, kai ateina tokio lygio gydytoja, kur buvau sutikus. Pasiskaičiau vėliau po visko, tai aš ne viena tokia su tokia patirtim.
N.E.R. parašė:
Pasakysiu iš savo pusės, sakot nuo požiūrio priklauso, tai tikrai ne, yra gydytojai, o yra žverys, kur nežinia kaip pateko į mediciną. Gulėjau dėl medikamentinio nė…
Tokių vienerai su tikrai blogom patirtim o mam visą laiką skauda kai apžiūri tai čia nk naujo 😅.
Veronika99 parašė:
Tokių vienerai su tikrai blogom patirtim o mam visą laiką skauda kai apžiūri tai čia nk naujo 😅.
Gimdymo metų apžiūrinėjo kelis kart kelios gyd., tai tikrai pakenčiamai. Nepalyginti. Labai noriu tikėti, kad vienetai, bet deja daugelis susiduria su tokiom, kad bijo važiuoti eilinį kartą pasitikrinti, kad velnių negauti. Net čia forume kiek, pradžioje nėštumo kraujavimas, kiek aprėktos buna, kad ko atvažiavo, tokių neguldo, negelbėja nėštumo ir pan. Na bet visada džiaugiuosi už žmonės kurie su daktarais turi vien teigiamas patirtis ir linkiu niekada nesusidurti su blogu ir grubiu tiek bendravimu tiek veiksmais. 😉
N.E.R. parašė:
Gimdymo metų apžiūrinėjo kelis kart kelios gyd., tai tikrai pakenčiamai. Nepalyginti. Labai noriu tikėti, kad vienetai, bet deja daugelis susiduria su tokiom, kad b…
Aš kaip ir rašiau, nėra nei vienos gydymo įstaigos su 100% teigiamais atsiliepimais, ir sutinku, kad visur pasitaiko netaktiško ar neprofesionalaus personalo, bet lygiai taip pat ir pacientų yra visokių 🫣 Pvz kai prieš kelias dienas buvau priėmime, buvo ir moteris, kuri reikalavo apžiūros, nes ją pykina ir ji nežino ar laukiasi 🤷♀️ Kaip supratau sutiko ją apžiūrėti, bet įsivaizduokite jei neapžiūrėtų, pasipiltų neigiami komentarai, tik kažin ar jie teisingi.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai