Hola parašė:
Man 31.O koks tavo zodiako zenklas?![]()
nu va, tai jau nebusim matytos, vandenis as
Hola parašė:
nu va, tai jau nebusim matytos, vandenis as
Hola parašė:
cia kas per pasimatymu klausimai ?
elivka parašė:
Ar pas ka nors yra placenta priekineje pilvo sienoje prisitvittinus ? prisiskaiciau nesamoniu, kad jei taip tai cezari daro, nors man gydytoja nieko nesake![]()
pas mane jau antra kart priekineje pilvo sienoj
ir gyd kaip tik sake, jeigu prireiktu CP tai didele tikimybe daug nukraujuoti, nes pirma prapjautu placenta, kuri labai kraujinga
pokahonta parašė:
prasom parasyti kaip tas nieko naujo,man vis norisi isbandyt,tik parduotuvej pastoviu,paziuriu ir nueinu nesugalvojus kaip as ta triusi ruosciau![]()
Na as darau taip: is vakaro pamarinuoju.Dedu triusi supjausciusi gabaliukais,morkytes,cesnaka,pipiru,lauro lapu,druskytes ,aliejaus pora saukstu,dziovintu zoleliu ir viska uzpilu vynu(bet kokiu)kad apsemtu.Tada kita kalendorine dienele dar idedu sviestuko ir troskinu visame tame reikale,nikeo nenupilu.Pries gala galima det grietines,bet nebutinai.Tai va taip va
mazuliukas parašė:
nu va, tai jau nebusim matytos, vandenis as![]()
O tai nenori suzinot mano zenklo?
pokahonta parašė:
cia kas per pasimatymu klausimai ?![]()
![]()
![]()
tai mes vat apsikeisim keliais duomenim ir spresim tada susitikt ar ne, man gali nepatikt Holos zodiakas
ir as nesusitikinesiu
laukiu
Hola parašė:
O tai nenori suzinot mano zenklo?![]()
tuo paciu metu rasiau
pokahonta parašė:
nu va radau ta straipsniuka poros menesiu senumo tik
aciu mergaites kad paguodet
bet jus neissivaizduojat kaip as sendien buvau nakti issigandus nezinojau ka daryt
jau nuo pat vakaro mano leliukas mane mazai labai atakavo o nakti isvis nurimo pradzioj buvo apie dvilika nakties pamagiau pilva kokias penkias pinutes kaip ir suzagsejo ir daugiau nieko
ai galvoju gal miega neina prikelti ir uzsnudau bet kaip prabudau pries keturias tas pats baigiau puse valandos atsikeliau pavaiksciojau neejau i tulika atsisedus magiau ilgiausei ir nieko tai apie kokia penkta vel kaip ir kruptele
nu gal voju sakes pilvas pradejo skaudeti gal dar ir is nervu galvoju ar vaziuot i greitaja ar laukt devyniu nes turejau vizita pas gine bet kai nuejau pradejo krutet matyt issigando
o daktare tik pasake kad neturejai laukt reikejo vaziuot i greitaja dirzu detis na va kokia pas mane dienele
tai dabar vaikstau kaip mieganti grazuole nenoriu uzmigt nes nakti nebeuzmigsiu
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai