saulyte147 parašė:
man taip pat jų pagausėjusiu.nežinau ką daryt galvoju pirkti žvakutes
O kokias zvakutes galima naudoti? As tai nezinau jokiu
saulyte147 parašė:
man taip pat jų pagausėjusiu.nežinau ką daryt galvoju pirkti žvakutes
O kokias zvakutes galima naudoti? As tai nezinau jokiu
ladyshine parašė:
sveikutes, o man vat nelaime savaitgali atsitikosugele bites veida, taip baisiai istinau teko net i ligonine vaziuoti, bet jie nelabai galejo ka padet del nestumo, jokiu vaistu nei gerti nei suleisti. nusprendziau nesigulti, namie gyditis ramuneliu kompresais, visa laime siandien bent akis pramerkiau
baisu kad vaikeliui nieko nutike nebutu , penktadieni pas gine tai ziuresim ... pasisaugokit, mamytes, nes ziaurus kosmaras. :/
Siaubas, tos bites kazkoks kosmaras
O vaikeliui tai manau tikrai nieko tokio nenutiko, juk mamytes organizmas ji apsaugos
Pati tai dabar ilsekis ir deki kompresiuka vandeni su actu, man labai padeda nuimti tynima.
Laikykis mergyt
O jetus kaip baisu.. Ir kur tu radai tu biciu sitiek, buvai prie aviliu ar siaip netiketai uzpuole? Na laikykis!
Linea su simtadieniu!
pas mane ir isskyru pagausejo, bet be ikloto dar apsieinu. Bet ir turi ju pagauseti nestumo metu, nebent jei jau persti ar nemalonaus kvapo jos tada gali buti pienlige tai reikia pas gine eiti, kad israsytu zvakuciu..
Mano siandien pilvas koks kietas, isgeriau magnio gal biski atleis..
Neringike parašė:
O jetus kaip baisu.. Ir kur tu radai tu biciu sitiek, buvai prie aviliu ar siaip netiketai uzpuole? Na laikykis!![]()
Linea su simtadieniu!pas mane ir isskyru pagausejo, bet be ikloto dar apsieinu. Bet ir turi ju pagauseti nestumo metu, nebent jei jau persti ar nemalonaus kvapo jos tada gali buti pienlige tai reikia pas gine eiti, kad israsytu zvakuciu..
Mano siandien pilvas koks kietas, isgeriau magnio gal biski atleis..
Aciukas Neringike
Na, jos gausios, bekvapes ir nepersti. Tai del to esu rami. Bet jei reikia kur iseiti, tai be ikloto neapsieinu.
Mielosios, paziurekit sia nuoroda
graziai atrodantys vyrukai su vaikiukais
juokutis.one.lt/lol/visi/visi/naujausi/vyrai-su-vaikais-id13623?
linea parašė:
As kai tik iseinu is namu, tai vos keli zingsniai nuo namu, tai jauciu, lyg buciau apsisisiojusi![]()
chi chi
Man tai dar nedaug savičių, tai dar tikrai nepagausėjo išskyrų :roll:gausiau, bet dar viskas normaliai
Šiek tiek Bet šiaip tai stenkis vengti įklotų, ypač tokiais šiltais orais, nes gali prasidėti pienligė, o gimdimo metu ir leliukas gali užsikrėsti
Ir kiek domėjausi, iš viso karštu oru pataria tik medvilnines kelnaites, o nakčiai iš viso be kelnaičių miegot- kad kvėpuotų ir toj drėgmėj bakterijos nesikauptų.
Sveikutes visos
Mane ir kamuoja tos isskyros.. Apturejau karta dideli diskonforta
isejau uzsidejusi smelines kelnes ir kad pasiuto jos man teketi.. Kiaurai kelnes perbego, tai tokia nedidele slapia demele atsirado..
gerai, kad baltinius ilgus buvau uzsidejusi, tai nesimate, bet paciai kaip nejauku buvo... o iki namu vaziuoti tolokai.. niu vienu zodziu, db vengiu sviesiu kelniu
Mane nuo nestumo pradzios vargino isskyros
Kiekviena karta apsilankant ginekologe eme tepineli, bet nieko blogo nerado. Tada skyre silpnu zvakuciu ECO VAG. Du buteliukus sunaudojau, bet nieko nepadejo. Trecia karta, kai paeme tepineli nustate pienlige
Israse stipresniu zvakuciu Gyno-pevaryl. Po ju sunaudojimo isskyru zymiai sumazejo
Tikiuosi pienliges nebera
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai