katiukas parašė:
oj kaipfainatik kad tos fabijoniskes dideles
as gyvenu pacioj pradzioj
![]()
Pati pradžia, tai čia kokia gatvė? :]
katiukas parašė:
oj kaipfainatik kad tos fabijoniskes dideles
as gyvenu pacioj pradzioj
![]()
IngaYumi parašė:
Sveika prisijungus. Na, aš taip pat gyvenu su tėvais, o tu ištekėjus?
Dėja. Ir netgi viena. Turėjau rugpjūčio mėn.susituokt, bet visgi nusprendžiau, kad vaikelis nesukurs šeimos su žmogumi, kuriuo neįsivaizduoju buvimo kartu. Tiesiog taip jau gavosi.
Nors vaikelio tėvelis nėra ištrintas, ir su nerimu laukia.
IngaYumi parašė:
O jūsų neberia? Turiu omeny ne tik veidą, bet ir rankas, krūtinę, nugarą ir pan.![]()
Mane nuo antro trimestro pradėjo bert krutinę bei šiek tiek nugaros viršutinę dalį.
frisky parašė:
Dėja. Ir netgi viena. Turėjau rugpjūčio mėn.susituokt, bet visgi nusprendžiau, kad vaikelis nesukurs šeimos su žmogumi, kuriuo neįsivaizduoju buvimo kartu. Tiesiog taip jau gavosi.
Nors vaikelio tėvelis nėra ištrintas, ir su nerimu laukia.
Na nieko, gyvenime juk daug visko pasitaiko, o aš tikiu, kad būsi nuostabi mama.
Aš taip pat neištekėjus ir nenoriu skubėti, nes dabar man svarbiausia mažiukas, o vat su saviškiu labai daug pykstuosi, buvom ne kartą išsiskyrę. Negaliu net į jį žiūrėt, o kartais net gailiuosi, kad išvis su juo prasidėjau...
IngaYumi parašė:
Fabijoniskiu, priesais senukus
prisijungsiu prie jusu pokalbio.zinokit merginos,istikruju ir pas mus nieko gero. pykstames ir pykstames...visa laika vaikinas praleizdia prie kompiuterio,manes visai nereikia. kartais galvoju, na ir nieko jei issiskirsym, uzauginsiu pati. klausiu jo ar nori labai vaikelio sito o jis nu noriu turbut...va tokie jo atsakymai.vis galvoju gal kai jis pamatys vaikeli viskas pasikeis...
katiukas parašė:
Fabijoniskiu, priesais senukus![]()
A, dabar jau žinau :]
Taigi, pas mus viskas vyko per greitai, vis daugiau mane erzino asmenybės neatitikimas, dėl to likus mažiau nei mėn.iki vedybų viską atšaukiau, nes nenoriu griaut gyvenimo nei sau nei jam. Visgi mano laimė man svarbesnė. Vaikiuko labai laukiu, ypač mano šeima.
Mama pagaliau nori būti močiutė.
Juokingiausia, kad vis dar nzn ko laukiuosi
slepiasi velniukštis, bet gale mėnesio echoskopija, tai gal jau bus aišku.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai