Vitulia parašė:
Zaizda turi laisvai kvėpuoti iklotas jokiu budu neturetu dengt zaizdos ypac kai dabar tokie karsciai
Nebežinau kaip stabdyti tą kraujavima. Kolkas su elastiniu bintu uzspaudziau tai palengvėjo..
Vitulia parašė:
Zaizda turi laisvai kvėpuoti iklotas jokiu budu neturetu dengt zaizdos ypac kai dabar tokie karsciai
Nebežinau kaip stabdyti tą kraujavima. Kolkas su elastiniu bintu uzspaudziau tai palengvėjo..
sunline parašė:
Del kremu speneliam as jau nebezinau ka bandyti. Nei aventas, nei garmastanas, nei multi mam kompresai negelbeja. Ka isbandau pradzioj truputi padeda, o paskui vel …
Mp ir oro vonios geriausiai ir padeda, dar jei yra galimybė plika krūtine šiek tiek saulėje pabūti, labai gerai veikia. O jautrumas dar kurį laiką bus.
Beje, dėl tepaliukų, tai juos visus reikėtų nuplauti prieš žindymą, net jei rašo, kad nereikia. Nes su konservantais beveik visi. Aišku, vaiko nenunuodysit, bet, manau, jei galima išvengt, geriau nusiplaut.
linetux956 parašė:
Bet tai vaikas gniuzdomas yra toi kedutei bent jau man taip atrodogaila man vaiko, tai geriau jau lopsi deduos
Na as taip pat galvoju,bet gal kedutej saugiau keliones metu
linetux956 parašė:
Bet tai vaikas gniuzdomas yra toi kedutei bent jau man taip atrodogaila man vaiko, tai geriau jau lopsi deduos
Jei žalotų vaikus, būtų uždraustos. Įsivaizduokit, kokios pozoj mažius buvo pilvelyje susirangęs.
sunline parašė:
Dar ne, bet kaip tik turiu, reik pabandyti. Gal galite patikslinti, kaip tikslia ji deti: tiesiog lapa salta ant visos kruties?
Kopūsto lapai naudojami kaip vėsinantis kompresas, kai norite mažinti pieno gamybą. Beto ant spenelių jų dėti nereikėtų.
Warlee parašė:
Mus lankiusi pediatre rekomendavo duot ciulptuka tam, kad kalbos padargai lavintusi. Sake, kad pas logo perduos dažniau lankosi tie, kurie nemėgo tiūteso jei ne…
Pirmą kartą girdžiu tokią teoriją. Mūsų vyresnėlis be čiulptuko užaugo. Iš pradžių nedavėm, o vėliau nebeėmė. Pradėjo kelbėt 1m.3mėn., dabar pagal savo amžių kalba labai sklandžiai ir jau visus priebalsius taisiklingai taria.
Liepinukas89 parašė:
Mano sav lelius šitiek jau beveik išvalgo..
Maniskis irgi jau kerta po 120 ml
jau keleta dienu taip :)))
Liepinukas89 parašė:
Nebežinau ką su savo cp daryt.. Kraujuoja pastoviai..kai guliu ant šono, o kitaip negaliu gulet nes nugarą skauda.nei atsisėsti negaliu nes irgi bėgs tada..o kitaip…
Jezau kreipkis i daktarus,mano cp jau sugijes net..
MorenaPasion parašė:
Maniskis irgi jau kerta po 120 mljau keleta dienu taip :)))
mano pustazande jau irgi kerta 120ml
Liepinukas89 parašė:
Nebežinau ką su savo cp daryt.. Kraujuoja pastoviai..kai guliu ant šono, o kitaip negaliu gulet nes nugarą skauda.nei atsisėsti negaliu nes irgi bėgs tada..o kitaip…
Skubiai i daktarus kreipkis,mano cp net nebesijaucia visai.ir nekraujavo,labiausia savaite paskaudejo o paskui praejo.ir nieko neskauda
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai